вторник, 30 августа 2016 г.

Mull lap ára

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Hasonlítsa össze az árakat! BRUTTÓ árak , az ÁFÁ-t tartalmazzák! Letölthető termékkatalógus. Felfekvés elleni termékek.


GYORSKÖTÖZŐ PÓLYA 10CMX5M RICO 1X.

Mull lap steril 100xcm . Hajtogatott szőtt steril mull lap. A webshopban található termékek ára a weben történt megrendelés esetén érvényes. A Sterilux vágott mull - lapok alapanyaga nedvszívó, klórmentesen fehérített és . Többrétegű, speciálisan hajtogatott mulllapok. MASTER AID Dermatess mull - lap 10cmx 10cm 4x25. Celerus alumed öntapadós mull lap 10xcm.


Steril vágott mull - lap vásárlás 1Ft!

Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó steril mull - lap kategóriába tartozó termékek árait! Nem steril szegett és vágott mull pólyák …. Ezen rekord a jelentésben a felírt vény. ES-KOMPRESSEN MULL - LAP a Kötszer kategóriában - most 1. Vattázott mull - lap , nagy nedvszívó képességgel, jó légáteresztő képeségű. Az ár magában foglalja a termékek egységárát és a hozzájuk tartozó járulékos szolgáltatások értékét is. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


Hasi törlő mull alapú szőtt, rétegű, szalag nélkül. Rengeteg kötszert, gyorskötöző pólyát és mull - lapot tartalmaz. A mull - lap rögzítéséhez két steril mullpólyára lesz szükségünk.


Az egyikkel három körkörös menetet készítünk a fej körül a homlok és a tarkó . Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz):, 1Ft. Bruttó ár (az ÁFÁ-t tartalmazza):, 1Ft . Egy viszonylag kis adag (pl. 1db.


6xcm-es) steril kötszer, amit. Persze még jobb a több mull lap , vagy mull lap és mull pólya, vagy mull lap és . A hirdető: Kereskedés hirdetése. A steril mull - lapok és a steril vatta kapcsán megkülönböztetendő a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения