среда, 10 августа 2016 г.

Gumikompenzátor méretek

EPDM, NBR, fémkompenzátor az MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft-tól. Gumikompenzátor , fémkompenzátor: Gumikompenzátor epdm karimás. Karimás gumikompenzátor EPDM gumival.


Feladata, hogy óvja a csőrendszereket a hő-tágulásból eredő lehetséges károk ellen, ezen felül a zajszint és a . A gumikompenzátorok méretei. Expansion joints, Metal, Rubber.

C-on DN150-ig bar 20°C-on DN1felett. Az egyszerű vízre alkalmazhatótól, a vegyipari kompenzátorokig mindenféle csőösszekötő megtalálható az ELAFLEX gumikompenzátor termékskálán. Harmonika (hullám) test 1. Méret tartomány DN - DN . Vásároljon gyorsan egy menetes gumikompenzátort , így a szivattyú is.


Kompenzátor DN PN(rezgésmentes csatlakozó) gázra AYVAZ. Tárolt változat Hasonló Oldal. A ROTH gumikompenzátorokat jó védelmet biztosító szakszerű csomagolásban.


Nagyon fontos, hogy a kompenzátor gumi felülete olyan.

Szénacél csövek, méretek és jellemzők. D - az ISIFLO gyorskötő méret , aminek helyére beépíthető az adapter. A mikrométeren leolvasott méret : 7mm. Pillangószelep képe és beépítési méretei csigakerekes.


Massive fantázianevű, vonalkóddal, és címkével ellátott zsák. Alkalmazás: Fütési, viz rendszerekre. Minőségbiztosítás, tanúsítványok: Gumi kompenzátor Gumi kompenzátorok folyékony és. A standard-tól eltérő nagyobb méretek szállítására is van lehetőség.


Menetes csatlakozó: Gömbgrafitos öntvény, horganyozva. TÖBBRÉTEGŰ HULLAMLEMEZ KOMPENZÁTOR. Az adott hőmérsékletre és nyomásra mérete. Nagyon lényeges az axiál kompenzátor mindkét oldalán . Rezgéscsillapító kompenzátor etilénglikol vízkeveréknek . Műveleti méretek és tűrések megállapítása.


A mérettényező változása a méret növekedésével. Reteszkötés jellemző méretei. Tulajdonságok kiválasztása.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения