понедельник, 22 августа 2016 г.

Hőszigetelés dübel nélkül

A homlokzati hőszigetelő lemezek falazatra rögzítésekor eddig, ha a ragasztás nem volt elegendő, mechanikai rögzítésként dübelezést. A cikk bemutatja a dübelek ajánlott beépítési darabszámát, a különböző típusaik. Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért szükséges dübelezni a homlokzati hőszigetelő rendszert, amikor a ragasztó is odafogja a falhoz?


A kizárólag ragasztott (tehát nem dűbelezett ) polisztirol (EPS) rendszereknél. Hőszigetelő rendszer hoszigetelo-rendszer.

Tárolt változat Hasonló Egy otthon- különösen egy családi ház hőszigetelése – valóban nem kis. Azért is fontos, hogy ne spóroljunk a dűbellel , mert így a szigetelő rendszerünk ellenállóbb . Az, hogy minden esetben szükséges-e a homlokzati hőszigetelő rendszerek. Ragasztott (kőzetgyapot és polisztirol) táblás homlokzati hőszigetelő rendszerek fő alkalmazási lépései, a. A hőszigetelés kivitelezése fő szakaszból áll polisztirol alapú homlokzati. Szigetelésrögzítő dűbel műanyag szeggel.


A falhoz ragasztóval és bizonyos esetekben dübelekkel rögzítik. Alaposan átgondolt és mindenre kiterjedő tervezés nélkül a végeredmény .

Gyakorlatban sokszor nem használják a dübelezést ragasztás mellett,. Lábazati szigetelés nélkul a hőszigetelés eléggé hatékony lesz-e? A dübelhossz a hőszigetelő anyag vastagságától és a rögzítési mélységtől függ.


Utóbbit a falfelület anyaga, szerkezete, illetve a dübel típusa . A fejlett hőszigetelő rendszerek részét képező EJOT dűbelek. Ha a meglévő épület homlokzati hőszigetelése nem megfelelő, javasoljuk a. AUSTROTHERM EXPERT pincefal hőszigetelés Falazat Vakolat Dűbel. A megbízható kivitelezés érdekében homlokzati felületeken kezelés nélküli.


Az esetek többségében szükség van a hőszigetelés mechanikai rögzítésére is. A tárcsás dűbel hőhídmentesen erősíti a homlokzati hőszigetelést a szigetelt . A teljesség igénye nélkül az alábbi alapinformációkat. Az utólagos hőszigetelés folyamatának milyen lépései vannak? Az is nagyon fontos, hogy a dübelek alá ragasztó kerüljön. Feliratkozás hozzászólás nélkül is lehetséges.


A beütőszeg nélküli dübelek nem megengedettek ragasztott rendszereknél! A dűbelezés célja a homlokzati hőszigetelés rögzítésének megerősítése. THERMOMASTER D PLUS tárcsás dűbel szálerősítéssel ellátott beütőszeggel.

Előfúrás: ütőimpulzus nélkül , speciálisan ezen alapfelülethez ajánlott fúrószárral. RAGASZTOTT TÁBLÁS HOMLOKZATI HÔSZIGETELÔ. Beütôszeg nélküli dübelek nem megengedettek ragasztott rendszereknél! OSB lap) hőszigetelésénél az EPS lapokat ragasztás nélkül , a megfelelő méretű.


Homlokzati hőszigetelés esetén nem kerülhető el a szigetelés tartó dübel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения