пятница, 19 августа 2016 г.

Pattintott tégla

A szeletelt tégla kiválóan alkalmas padlóra, falra,lábazatra,kerítésre, lakásdekorációra. Mediterrán épületek, belső terek hangulatának nélkülözhetetlen kelléke! Külsö rusztikus szelet, pattintott tégla szelet pattintott téglák forgalmazása kis és nagyméretű téglákbol.


ELADÓ SZELETELT VÁGOTT ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Pest, kínál-kiadó: hirdetés - szeletelt tegla. Hasított rusztikus tégla szeletek raktárról .

A téglaburkolat évszázadokon keresztül megszokott része volt az építészet megoldásainak, s ma újra divatos. Nagyméretű bontott tégla vágása, szeletelt tégla burkolatnak. MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Természetesen a megrendeléseket e-mailen felvesszük!


VÖRÖS RUSZTIKUS SZELETELT TÉGLA AKCIÓ! Tégla és lapkaburkolat - Mészhomoktéglák. Nézd meg mire kell figyelned a . Az eddig méltánytalanul háttérbe szorult természetes építőanyag napjainkban reneszánszát éli. Ennek ismeretében igyekszünk a téglából készült termékek .

Szeletelt téglák forgalmazása. Külső rusztikus szelet, pattintott tégla szelet, pattintott. Bontott szeletelt, pattintott tégla , Monor.


A kis képeken kattintva nagy méretben is megtekinthető a . Pattintott (sprengelt) tégla. A minta megtervezése burkolóanyag és a ragasztók kiválasztása, beszerzése. A felület és a burkolóanyagok előkészítése. Díszburkolat felragasztása.


A mészhomoktégla jó hőtároló, kitűnő hangszigetelő, tűz- és időjárásálló. Szerkezete, szilárdsága alkalmassá teszi vékony burkolatok építését. A Kastello falburkolatok bontott tégla struktúrájuk és méretűk miatt antik téglafal hatását keltik.


Környezetbarát tulajdonsága mellett a díszburkoló másik erénye . Kézigyártású, prémiumkategóriás termék! Az alapanyag ( tégla , kő, mészhomok tégla , stb)speciális vésővel hasítjuk, majd a megrendelt egyforma vastagságra . Ha ránézünk nem gondolnánk, hogy használt téglából készült. Nálunk bent a kandalló és annak fala van bontott téglából , kint pedig a lábazat és a. Mondjuk attól is függ, hogy mennyire szívja a tégla.


Festés, Mázolás, Burkolás, Hidegburkolás,kivitelezés.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения