среда, 30 ноября 2016 г.

Dekoritlemez

A CPL lapoknál egy lassan haladó prés folyamatosan ragasztja össze a több papírrétegből álló dekoritlemezt. Kifejezetten tartós felületekhez, legyen szó akár ívelt vagy egyenes formákról. Segítünk valóra váltani elképzeléseit.


A DEKODUR az Ön választása a speciális dekoritlemezek területén. Az EGGER megoldásai segítenek megvalósítani ezeket.

Szürke, fehér, kávé, antracit szürke, galamb szürke, beton decor. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A többrétegű összetétel és az alkalmazott anyagok az összes dekor. Avato HPL munkalapok Egger HPL munkalapok Resopal HPL munkalapok Duropal (Wodego) HPL munkalapok.


CPL (folyamatos présen gyártott, csak matt felületű) vagy HPL . A dekoritlemez több rétegből épül fel, mely . Az utólagos dekoritlemez ráragasztás nem macerás?

Dekoritlemez konyhai hátfal . Kronospan: bútorlap, dekoritlemez , munkalap, OSB-lap, MDF-lap. Egger: bútorlap, dekoritlemez , munkalap, . Fantázia Színek (bútorlap, dekoritlemez , élfólia, ABS élzáró, munkalap, párkány). Megmunkálhatóság: Hagyományos kézi- és gépi szerszámok, valamint a korszerű (keményfémlapkás ) . Mielőtt azonban elveszne az anyag és termék rengetegben, . A POLYREY cég HPL ( dekoritlemez ) gyártó, forgalmazó. Gránitörlemény, homogénlapok, gyártása, forgalmazása.


HPL lemezek (Krono korpusz színeiben). Esztétikus felületek ( dekoritlemez , furnér) kialakításához jó hordozóanyag ˇ Kedvező árfekvés ˇ Széles méret és minőségi választék. Natúr forgácslap általános: . Táblás falburkoló dekorlemez kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. Drága burkolat hatását keltik a többrétegű faanyagok: a furnérlemez, a dekoritlemez és a bútorlap.


A furnér minősége attól függ, mennyit költünk rá.

Formica dekorlemez katalógus.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения