среда, 23 ноября 2016 г.

Háromfázisú kapcsoló

XBS MX-320PY Pólusú 20A IPTokozott tűzvédelmi kapcsoló. Ipari kapcsolók széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban? A átkapcsoló tokozat nélkül.


Aktuális Irányváltó kapcsoló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Tokozott kivitelű csillag-delta kapcsoló 3P 32A, 0-Y-D állással. Ipari Automatizálás, Védelmi relék és kontaktorok, Motorvédő kapcsolók , Moeller háromfázisú motorvédő kapcsoló 6. Kapcsoló moduláris 16A 1Z 1KE Schrack. A háromsarkú kapcsoló olyan háromfázisú hálózatok világítás kapcsolója, ahol a helyiség fényforrásainak a táplálása három fázisra van elosztva. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit.


Berendezés típusa: Áramvédő kapcsoló , Háromfázisú , AC típus. Néveleges áramerősség: mA. A mágneskapcsoló speciálisan háromfázisú motorok működtetéséhez kialakított, nagyteljesítményű relé.

A motort kapcsoló három főérintkező mellett néhány . Hidromat motorvédő kapcsoló háromfázisú szivattyúk működtetésére használható. Tartalmazza az erőátvitel és az elektronikus motorvédelem eszközeit. A motorvédő relék használatával a motor instabil terhelése elkerülhető, és így az egyfázisú és háromfázisú motorok megóvhatók. A fázisfigyelő relék a csökkenő . Egyfázisú motor kijövő 220V.


A feltüntetett adatok a gyártók, illetve forgalmazók által kitöltött adatlapon alapulnak. Valódiságukért az adatközlő viseli a felelősséget. Háromfázisú , 4V-os hálózaton a fentiek úgy érvényesek, hogy normál üzemben a három fázisban folyó áram (vektoriális) összege megegyezik a . A közép- és kisfeszültségű (mechanikus és félvezetős) kapcsoló feladata üzemszerű. A háromfázisú tirisztoros kapcsolónak és szakaszolónak (Sz) a terhelés . Az iparban felhasznált védőelemek – például a háromfázisú megszakító, a motorvédő kapcsoló és a termikus túláramrelé – tökéletes gyakorlatközeliséget . Saia KFE3Saia Háromfázisú feszültségfigyelő relé.


A készülékek háromfázisú terhelések, elsősorban egyedi villamos motorok be- és kikapcsolására, valamint túlterhelés elleni védelmére szolgálnak. KAPCSOLÓ MI- háromfázisú fogyasztásmérő szekrények. Hőkioldót vagy kombinált motorvédőt ajánlok ugyanúgy, mint a háromfázisú motorokhoz.


A hozzászólás módosítva: Okt. Rendezze be otthonát Praktikusan!

Fi relé) háromfázisú , STILO(STI793) 4p 40A 30mA, Gyártó: Stilo, TípusszáSTI 7Áramerősség: A,Névleges feszültség: 4V, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения