пятница, 11 ноября 2016 г.

Impregnáló kőre

Kő -, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek. Szilikon impregnáló szerek műkőhöz és természetes kövekhez, cseréphez és. A termék - műkő,- beton és természetes anyagokból készült kő -felületek és ezen. Aktuális Kő Impregnáló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Kőimpregnáló, ár, Stone Protektor természetes kő , Stone Wax viaszos kőápoló, Stone Universal nagyhatású kő impregnáló.

Víztaszító hatású, átlátszó, kissé sárgás színű impregnáló folyadék, amely lényegében. HOTREGA Stein-Fleckstopp) (Ft- os áron) kapható a Festékpalota webáruház Antigraffiti, homlokzat impregnálás ,. A hidrofób hatású, könnyen felhordható SAKRET FI felület- és homlokzati impregnálószer vakolat, beton-, kő -, mészhomok és téglafelületek víztaszítóvá tételére . Impregnáló sírkövek, sírhelyek, kripták, műemlékek vegyes felületeinek (márvány , ásványi vakolatok, beton, természetes kő , műkő) gyors piszkolódás, . Impregnáló erősen igénybevett ásványi vakolat, beton-, műkő-, térkő-, tégla-, mészhomok tégla-, gázbeton és természetes kő felületekhez. Terméskövek vízlepergető impregnálására szolgál. Segítségével köveink sokáig megőrzik eredeti szépségüket, ellenállóvá válnak a környezeti, elsősorban . A kő a szerkezetébe jutó szennyeződéstől akár néhány hónap elteltével.


A kőburkolatok, természetes kő hatású burkolatok különleges hangulatú.

Termékek a cement- és műgyanta ipari padlókhoz. Az impregnáló szerek víztaszítóak, így megakadályozzák a . Kétkomponensű átlátszó vizes diszperziós . STEGU speciális impregnálójával. Ezt a tejfehér, vízben oldódó szilikonos emulziót, kismennyiségű oldószer . Kiváló vízlepergető, impregnáló szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, mint pl.


HG Impregnáló , fuga, kő , beton, terméskőhöz liter. Nagyításhoz kattints a képre! A HG impregnáló mélyen behatol a . A kő , tégla, térkő, a cseréptető, a vakolat ugyanis porozitása mértékében képes magába . Nedves hatású impregnálószer - A termék használatával a kezelt.


Kö impregnáló A másik nagy csoport a függőleges felületek, ezek között a vakolatlan tégla, ásványi vakolat, mészhomoktégla és fugák impregnálását valamint . Mellerud speciális kőlap- impregnáló - l - használható matt, magasfényű, natúr, szelvényezett, struktúrált és finom csiszolt kőre , padlóra, falakra, konyhában, . Sírkő és műkő impregnáló szerrel a sírkövek hosszan megtartják eredeti szépségüket és a kő. Napsütésben, felmelegedett kőre nem szabad felkenni a szert. Lithofin MN Színmélyítő kőimpregnáló.


Minden természetes kőre és betontermékre. Ezzel a folyamattal könnyen elváltozik a kő színe, és akár néhány hónap.

Fontos, hogy a követ impregnáló szerben megfelelő mennyiségű és . Víz és olajos szennyeződések ellen impregnálja a különböző kőfelületeket: homlokzatok, konyhai pultok, könyöklők. A kezelt kő színét elmélyíti, így élénk színű, . Kő impregnáló Surfapore C1.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения