четверг, 24 ноября 2016 г.

Vizes parkettalakk

Murexin PU-Lakk 5liter. L, termék és ár információ parketta lakkok kategóriában. Egykomponensű, vízzel hígítható, színtelen parkettalakk.


Supralux beltéri vizes lakk magasfényű vagy selyemfényű változatban. Vízzel hígítható, egykomponensű, könnyen feldolgozható parkettlakk. Parketta, fapadló és egyéb .

Univerzális vizes bázisú parketta lakk. Az OBI lépcső- és parkettalakk vízzel hígítható, rendkívül kopásálló, egykomponensű átlátszó lakk beltéri faanyagokhoz, pl. A parkettalakkok általában műgyanta alapú, speciálisan e célra modifikált. A vizes bázisú parkettalakkoknál külön alapozó anyagra nagyon ritkán van szükség . Oldószer és formaldehid mentes, . Alkalmas normál igénybevételnek kitett beltéri . Szívem szerint vizes bázisú parkettalakkot vennék, de többen riogattak, hogy nagyon . SUPRALUX BELTÉRI LAKK 5L FÉNYES és még 1termék közül.


Ecsettel is kenhető készítmény.

Felhasználóbarát, vízzel hígítható lakk. A lakk maradéka az eredeti edényben a felhasználhatósági idő lejártáig. Poliuretán diszperzió, festékadditív, víz. Forbo Eurocol 8Basic parkettalakk 5l. FEBAQUA VIZES LAKK FÉNYES L. PIGROL FA ÉS PARKETTLAKK VIZES FÉLFÉNYES 75.


Egy komponensű vizes parkettalakk közepes mechanikai és alacsony nedvességtartalomnak kitett járó és egyéb felületekre ajánlott. A PW-4egy poliuretán bázisu vizes parkettalakk. A lakk ideális fapadlók felújítására, arra, hogy meleg, termé-szetes megljelenést adjon a fának. Vízes parkettalakkok kategória a Festékaréna webáruház kínálatában.


Milesi Vizes parkettalakk. A parketta lakk alkalmas intenzív igénybevételnek kitett parketta és fa padlóburkolatok dekoratív védő festésére. Szakértők hangsúlyozzák, a por-és víz keverékéből előállított burkolatragasztók használata nem ajánlott). A falfelületre a speciális ragasztót teddy hengerrel . Ha valaki teljes mértékben kerülni akarja az oldószerek belégzését és a szellőztetést, annak számára a Rábaqua vizes parketta- és bútorlakk ajánlott!


Sadolin Quickstep Gyorsan száradó parkettalakk. Felépítés: Vizes diszperziós kötôanyag bázisú, kiváló minôségű pigmentet és töltôanyagokat tartalmaz. NANO technológián alapuló vizes bázisú, kétkomponensű parketta lakk különösen erős igénybevételnek kitett fafelületekre. Nagyon jó kopás és karcállósággal .

A vizes diszperziós poliuretán alapú egykomponensű lakk is nagy .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения