четверг, 24 ноября 2016 г.

Gipszkarton körkivágó

Körkivágó lyukfűrész Ø 68mm elektromos ajzathoz Wolfcraft. LUX körkivágó szett, részes További tartozékok. Hasonlítsa össze az árakat! Praktikus elektromos installációkhoz. Profitáljon Ön is a Bau-Systeme Kft.


Online Áruházak kedvezménykártyával további kedvezmények.

KÖRKIVÁGÓ FÚRÓGÉPHEZ és még 4termék közül választhat a kategóriában. Az Extol Craft körkivágó első sorban gipszkarton vágásához alkalmas, de használható fához, gumihoz és műanyaghoz is. A körkivágó 30- 1mm nagyságú. Könnyen felszerelhető a Dremel szerszámra.


A mellékelt marófejek tökéletesek gipszkarton , fa és laminált anyagok vágásához. A maximális kivágható átmérő . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - körkivágó. Kés, Törhetőpengés, Trapézpengés, Kitolható pengés sniccer árlista, Fűrész, Gipszkartongyalu, Reszelő, Kőrkivágó, Gipszkarton gyalu webáruház ár, .

EXTOL PREMIUM, körkivágó klt. A Bodrogi Bau barkács webáruház. A leírás a termék adatlapján olvasható. A fent nevezett terméket: A hét minden napján akár Hétvégén is személyesen átveheti vagy, egyéb otthon, kert, építkezés. Jellemzők Tökéletes lyukakat és egyenes vágásokat készít.


HSS bimetál körkivágó lyukfűrészek különböző átmérőben változó fogazással. Használható: gipszkarton , fa, gumi, műanyagok. Minden Hitachi körkivágó progresszív fog- geometriával van.


A gipszkarton táblák mögötti térbe kerülhetnek a hő- és hangszigetelő. A kőrkivágó szerszámok átmérőjének pontosan egyeznie kell a dobozok átmérőjével! A karbid csúcs lehetővé teszi a fúroacu. Milyen szerszám kell a gipszkarton építéshez?


Ez a termék jelenleg nem rendelhető! Vágási mélység mm, mm-es hatlapú szárralA Wolfcraft lyukfűrész készlet jellemzői: Fém körkivágó befogó Fa, műanyag, gipszkarton , építőipari panelek . Fához, műanyagokhoz, falazathoz, csempéhez, gipsz falazóblokkhoz, gázbetonhoz, Eternithez, Heraklit lemezekhez, téglához, gipszkarton lapokhoz .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения