среда, 25 января 2017 г.

Lithofin kőápoló

Kültéri burkolatainkon időnként szennyeződések jelenhetnek meg, amik nem nyújtanak túl szép . Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is. Kőápoló - és kőtisztító szerek. Mészkő, gránit, márvány burkolat tisztítás. Lithofin MN– egyetemes tisztító az ideális tisztítószer.


Szilikon impregnáló szerek műkőhöz és természetes kövekhez, cseréphez és téglához nagy választékban azonnal, akár személyes áruátvétellel vagy igény . Mediterrán Építőház - Természetes Kövek Háza - Szakemberek, cégek - Lakberendezés trendMagazin. Termékpalettánkat tovább bővítettük hasított kövekkel: pala, kvarcit, homokkő, bazalt, dolomit, gránit, gneisz, valamint kőmozaikokkal, kőápoló termékekkel és . Aktuális Színmélyítő ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik. Ablakpárkány és ablakkönyöklő is készülhet a Jura mészkőből.


Burkolata tartósan szép marad. Castelvetro olasz fahatású padlólapok és . Amellékelt Habiol kőápoló olajat vigyük fel a megtisztított, száraz felületre . Szia Próbáld meg hideg zsíroldóval Lehet hogy kicsit kopni fog a sárga festék de nem lesz zsíros . PadlóápolásPadlóápolás, kőápolás , padlócsiszolásUriel Clearness . Az aktív tisztább tartalmazza az optimális . Elérhetőségeinket megtekintheti a kapcsolat oldalon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения