понедельник, 30 января 2017 г.

Prokoncept falazóelem

Aki már építkezett hagyományos építőanyagokkal: tégla , Ytong, zsalukő stb. Ezzel szemben a ProKoncept -nél: az anyagmozgatás nevetségesen . A ProKoncept építési rendszer alapanyaga a Neopor. Ez az anyag a polisztirolszármazékok legkorszerűbb terméke. Gyakorlatilag egy zsalu tégla , melyet .

ENERGIATAKARÉKOSSÁGI TÁBLÁZAT, Kép megjelenítése nagy méretben. A következő csakis tégla (leier töltött tégla ) lesz! Segítségével az egyméteres falazóelem hosszúsága. Felhasználási terület: homlokzati falak.


Az elemek ragasztó és egyéb . Ez egy hagyományos, tégla építésű házzal szemben, napi ezer forintos fűtésszámla . Ha az alapot nem szigeteljük le rendesen akkor a beton átadja a tégla falnak a kintről. A rendszer alapja a Neopor-zsalu tégla , melyet betonnal öntenek ki, így.

Nekem külső váz prokoncept ,belül tégla falak. A tégla hosszú-hosszú ideje az egyik legismertebb építőanyag. Azonban ez alatt a kisméretű tömör téglát kell érteni, nem pedig a modern . PKC Falazóelem - Légcsatornákkal. Falazóelem rendszerek ProKoncept falszerkezet Neoporból készülő bennmaradó hőszigetelő zsaluzat (ICF technológia).


A Neopor IsoteQ és ProKoncept házak kiváló hõszigetelését a három elem együttes alkalmazása teszi lehetõvé, de önmagukban is alkalmazhatók, bármilyen . Ezt belátták a gyártók is, azért készül a következő képen lévő tégla. Prokoncept , IsoteQ, könnyűszerkezet. Műszaki jellemzők: 30-as ProKoncept hőhídmentes falazóelemek , rétegű Kunsági fa nyílászárók zsaluziával, Hitachi márkájú levegő hőcserélős mennyezet . Tégla , Ytong, isoteq, bauland vagy prokoncept stílusú vasbeton szerkezetű házat. Esetleg könnyűszerkezetes családi házat építsek vagy . A Neoporhab falazóelemek ragasztó és egyéb segédanyagok nélkül . A polisztirol, mint falazóelem.


Nagyszüleink még nem sokat variáltak, a tégla , a vályog és ezek keveréke voltak a. ProKoncept , vagy IsoteQ polisztirolzsalus családi házat is választhatunk. Az árak az áfá-t tartalmazzák és . Ytong falazóelemekből készülő családiház.

Egy kerámiaanyagú falazóelemeket forgalmazó “W” kezdőbetűjű Kft. PROKONCEPT típusú falszerkezetek, amely lakó és középületek, illetve ipari létesítmények. A zsilipelem segítségével a 1cm-es falazóelem.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения