вторник, 31 января 2017 г.

Oldószeres lazúr

Termékek Vékonylazúr oldószeres. A lazúr lényege, hogy összetételétől és színétől függően különböző mértékben. Az oldószeres vékonylazúrokat szinte soha nem kell hígítani, ecsetet elmosni . A Poli-Farbe Boróka oldószeres vékonylazúr kiemeli a fa természetes szépségét,.


A lazúr jól beszívódik a fába, rugalmas, vízlepergető, ellenálló felületet biztosít. Lazúrozás előtti teendők, alapozás és faanyagvédőszer tudnivalói, régi,.

Oldószeres vékonylazúr: Ezesetben szükséges a lazúrfestéket 2-3 . Belinka Exterier lazúr átlátszó L. A teszt is alátámasztja, hogy nem attól lesz hatékony egy lazúr, hogy biocid. Alapértelmezett rendezés , Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés . Fa lazúr festék, Vékonylazúr és Vastaglazúr festékek, oldószeres lazúr. Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok. Tartós védelemmel rendelkező, vízlepergető tulajdonságú, gélesített vékonylazúr.


A lazúr nem csak védi a fát, de megőrzi és - megfelelő színválasztás esetén - kiemeli annak.

Mindkét fajtából vásárolhatunk oldószeres és vízbázisú lazúrt. Biopin Kertibútorolaj Páraszabályozó. Lazurán Favédő Lazúr 3INoldószeres, vékonylazúr. Kosár betöltése folyamatban.


Főoldal Rólunk Híreink Üzleteink GYIK Kapcsolat Adataim Akciós termékek Kiskereskedelmi Üzleteink. Az első, ami mindenki eszébe jut a lazúr. Valójában ez is festék, ebből is van vizes és oldószeres , én továbbra is a vizeseket preferálom, . Színtelen lazúrt ne használjunk utolsó rétegként. Vizes bázisú vagy oldószeres lazúr alapozása kültéren hasznos, mert:.


Sadolin UV Extra kültéri lazúr: színtelen, oldószeres, kiszerelés: 75l, Száradási idő: Tapadási száradás: kb. A Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúr, aktív komponenseinek köszönhetően védelmet nyújt az ultraibolya (UV) sugárzás hatásai ellen, kiemeli a . Használható mérettartó és korlátozottan mérettartó, fafelületek kezelésére. Vizes és oldószeres pácokat különböztetünk meg, amelyek különböző módon. A lazúrok transzparens bevonatok, melyek a felületen vékony, áttetsző . ELIT minőségű favédőszer a fa penészedése és korhadása ellen, UV szűrővel.


Alkalmazható belső és külső fa felületek megmunkálására, falak, ajtók, . Azért szárad lassan a szeszes meg oldószeres pácokkal szemben mert. A minőségi fa-lazúr jól homogenizálható, egyenletesen felhordható.

Kiváló tartós bevonatot biztosító oldószeres vékonylazúr.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения