пятница, 27 января 2017 г.

Tolóajtó vasalat ár

A tartósan alacsony árak biztosítása érdekében üzletünkben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség! A webáruház árai csak internetes . Alsó görgős rendszerű bútor- tolóajtó vasalat. A sín anyaga műanyag és választható fehér ill.


Ezek a görgők a tolóajtók sínen való futását segítik.

Tolóajtó Herkules HSGörgő Szett 60Kg. SAHECO termékeit forgalmazza, a legkedvezőbb áron a legjobb minőséget, . Hettich Lift Junior csappantyúvasalat , nikkelezett. Felső görgős, függesztett rendszerű tolóajtóvasalat. Javasolt nehezebb beltéri ajtókhoz.


RLD-L Retro pajta ajtó vasalat ,fekete,m sínnel, komplett. RLD-23L Retro pajta ajtó vasalat ,fekete,m sínnel,komplett szett,beépítési útmutatóval, akció !

BELTÉRI ÜVEG TOLÓAJTÓ VASALATOK , katalógus, szerelési segédlet, árlista. A piacon lévő tolóajtó vasalatokkal nem vállaltál kockázatot te is érezte. Lakossági tolóajtó vasalat szettek és a gardróbszekrény vasalat szettek!


A szett ára nem tartalmazza a fali tartókat). Termékkó Leírás, Bruttó ár , Nettó ár , ÁFA, Kedvezmény, Mennyiség, Bruttó ár. Beltéri függesztett tolóajtó vasalat függesztett. A tolóajtó vasalatok egy vezetősínből, és a benne megvezetett görgős kocsikból állnak. A görgős kocsik a hozzájuk rögzített tolóajtószárnyat, vagy akár más . A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és egyéb költségeket!


Az alapos adatgondozás ellenére előfordulhatnak technikai hibák, eltérések a képekben, . Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Sorrend: Kisebb elől, Sorrend: Nagyobb elől. A megrendelés nyugtázásakor a vásárló az ár -át előlegként fizeti ki. Rengeteg tolóajtó vasalat és ajtó design közzül válogathat! Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Anyag: Alumínium, Felület kezelés: eloxált.


A tolóajtóknak nagyon széles választéka van, ami adódik magából a tolóajtó.

Silent Glass üvegtolóajtó szerelvény. Sevroll fogantyú profilok kategória. Alkalmazható nagyobb ajtókhoz illetve térelválasztónak.


Az árlistában található egy . Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve. Feltüntetett árak a tolóajtó fém vázszerkezetre vonatkoznak, ajtólap és tokborítás nélkül értendő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения