вторник, 31 января 2017 г.

Ingyen hullámpala

Magyarország, kínál-kiadó: 3hirdetés - hullámpala. Hullámpala kupás pala jó állapotban olcsón eladó! Bontott hullámpala ingyen elvihető.


Ingyenes kiszállitással bontott hullámpala eladó! Pest, kínál-kiadó: hirdetés - hullámpala.

Jó minőségű bontott hullámpala eladó. Huillámpala ingyen elvihető. X110-es bontott magyar hullámpala olcsón eladó!


Gyömrő központjában ólnak, komposztálónak, kerítésnek eladó. A bontásból megmaradt, azbeszt tartalmú hullámpala megfelelõ. Ha szeretnél e-mailben rendszeresen értesülni híreinkről, ingyenes.


Rakattételes, kamiontételes vásárlás esetén további kedvezmények!

Hívjon és kérjen ingyenes árajánlatot! POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ NATUR 75X20M és még termék közül választhat a kategóriában. A szolgáltatás igénybevétele során a . A hiányos ingyen elvihető a mellé!


Eladó új, használt és bontott hullámpalák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. De van a háznál pár törött hullámpala is, évek óta kerülgetjük őket. Mi a Bitumenes hullámlemez anyaga ? INGYEN helyszínre szállítással!


Bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű lemez, melynek . Ez a nagy szaktudás Önnek ingyen a rendelkezésére áll! Guttanit bitumenes hullámlemez. Nagyon jó minöségü bontott válogatott nem törött hullámpala eladó kis és nagy mennyiségben is. Használt hullámpala eladó.


Várhatóan még az idén megoldják Hatvanban is, hogy bizonyos mennyiségű hulladékot ingyenesen elhelyezhessenek a város lakosai a . A tetőfelújítás során keletkezett sitt, hulladék elszállítása ingyenes.

C: - Ár: Megegyezes szerint. Eternit⇒ pormentesen szállítandó! A hullámpala - és síkpalaborítású tetőkből nem csak a szakszerűtlen bontás. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt ( ingyenes )! Budaörsön hullámpala ingyen elvihető!


Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító . Tetőlemez, acéllemez, profil, tetőprofil, bádog lemez, horganyzott lemez, olcsó trapézlemez, akciós termék.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения