среда, 25 января 2017 г.

Rézsűkő árak

Az „Alfa” Támfal ára : Akciós ár ! Alfa” Növénytámfal: a rézsűs- lejtős terepeken a ezen elemekkel megállíthatják a talaj megomlását! Luna rézsükõ szürke db ár 40x50x30. Növényekkel beültethetõ zaj- és szélvédõ falak építéséhez, dombhajlatok, lejtõk megerõsítéséhez vagy akár lankás kert . A rézsűkő alkalmas kisebb lejtők, rézsűk, szinteltolások kialakítására, illetve növényszigetek otthoni .

LUNA rézsűkő : növénnyel beültethető zaj- és szélvédő falak építéséhez, dombhajlatok, lejtők megerősítéséhez, lankás kert teraszának . Ez a natur felületű rézsűkő természetesen illeszkedik a növényzet által zölddé varázsolt falakba, egyúttal garantálja a növénnyel fedett nagy felületi arányt. Semmelrock Flori rézsűkő - Vörösbarna színben. A Flori rézsűkövek alkalmasak az automatikus öntözőberendezések beépítésére. Friedl növény támfal és rézsűkő nagy választékban. Leier LUNA támfalelem szürke 40x50x30cm.


Paliszád és rézsűkő kategóriánkban olyan neves márkákkal fémjelzett termékek közt válogathatsz, mint Frühwal. Luna Quartz és Luna Quartz midi rézsűkő elemeinket.

A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. A kő szorosan rakva támfalként, lazábban rakva rézsűkőként használható. Ennek köszönhetően ideális a sajátkezű beépítéshez. Ez a rézsűkő könnyű és egyszerűen kezelhető.


Kellemesen feltűnő, kiegyensúlyozott designja, speciális,. KK - Lisszabon kerti sütő. Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden . Szürke vagy barna színben szeretné látni virágoktól burjánzó rézsűkő elemeit? Kedvező térkő árak várják.


Kérje egyedi árajánlatát . Az általunk forgalmazott beton támfal elemek választéka és árai itt . Termékkategóriák - Gyártóművi árak. AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRAK , ÁFÁVAL EGYÜTT. WEPPERSDORFI TELEPHELYI ÁR. Keresés a leírásban ismind.


A mező csak számokat tartalmazhat! A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja .

Antik kerítés félkő ( 20x20x15) 1.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения