пятница, 22 сентября 2017 г.

C szelemen

Kiváló minőségű német S 3minőségű, Z2horganyzott. Leginkább falakhoz, ajtókhoz, ablakokhoz keretként használják. Ezeket csavarokkal rögzítik a főtartókhoz, majd jellemzően trapézlemezek . C , Z és U profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek.


A termékek széles méretválasztéka a . Szelemenek (áraink nettó árak).

C szelemen gyártása rövid határidővel! Z, C , U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal. A „Z, „ C és „Σ -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S3GD minőségben.


Merevségüknek és szilárdságuknak . A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Előnye, hogy gazdaságos megoldást . A profil magassága 1és 2mm között változhat. Tekintse meg teljes kínálatunkat!

Gyártunk horganyzott profilokat egyedi igényekre is. Ismerje meg választékunkat! A táblázatban látható súlyok elméleti súlyok a gyakorlatban eltérhetnek, ezért csak tájékoztató jellegűek.


Termékkínálatunkban féle szelemen kapható, a „Z” és „ C ” szelemen. Amit a „Z” szelemenekről tudni érdemes: Elnevezését a hengereléses kialakítás során . C horganyzott acél szelemen. Feladat: Z-szelvényű szelemen méretezése szabadon álló Lindab csarnokban. A vékonyfalú Z- és C -szelvényű gerendák vastagságát statikai méretezés. Másodlagos teherhordó elemek méretezése.


A Lindab cég által gyártott vékonyfalú, hidegen hengerelt Z- és . Keresztmetszeti jellemzők és teherbírási értékek. A C és Z szelemenek alapanyagai a könnyűszerkezetes építkezésnek. A hidegen alakításos gyártástechnológiával vékony acéllemezből előállított Z, C és U szelvények az acél tartószerkezeti elemeknek egy speciális csoportját . A szelemen a szarufákat alátámasztó, . A hidegen hengerelt Omega típusú profilok . C profilok mérete és egységsúlya.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения