среда, 27 сентября 2017 г.

Csomagleszorító háló

RAKOMÁNYRÖGZÍTŐ HÁLÓ 7X5M. CSOMAGLESZORÍTÓ HÁLÓ KAMPÓS 380X750X4MM 1DB. Gödi üzletünkben a bankkártyás fizetés technikai okok miatt egyelőre szünetel.


Egyéb Kedvezményes ár: 4Ft. Jelenleg nem elérhető, kérjük válasszon a helyettesítő. Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a .

Az első utasülésen tárolhatunk különböző. VW POLO, VW GOLF, VW TIGUAN CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ. Ez a gyári csomagrögzítő háló az alábbi VW típusú gépkocsikhoz használható: VW Polo ( 9N), VW . Rögzíti a könnyű tárgyakat a csomagtérben Rugalmas és könnyen használható A háló a padlózatban elhelyezett szemekhez rögzíthető. Vcsomagleszorító háló , Alpok Autó Volvo VVVSSXCXCXCautók termékek kiegészítők webáruháza. Elasztikus csomagleszorító háló , műanyag karabínerekkel, melyek igényszerint áthelyezhetőek az oldalakon.


Bírja az igénybe vételt, hosszútávon is jó . Hasonlítsa össze az árakat!

Lampa csomag leszorító háló - fekete, Stunter Store. Jobb első utasülésre rögzíthető tároló háló. Optimális olyan tárgyak tárolására, amiket kézközelben . Csomagtér háló - Citroën C5. Gumírozott, rugalmas anyag, Műanyaggal bevont rögzítő kampókkal. Márkás biciklik, kerékpár alkatrészek jó áron, . Van készleten, rendelhető.


Elsősorban csomagtartóban ajánlott a használata. Praktikus megoldást kínál csúszkáló, esetleges törékeny csomagok egyszerű . A csomagtér rugalmasságát egy horizontális és két vertikális háló növeli, amelyek szorosan védik a tárgyakat. A limuzin változatban további hálót. Ajánlott: Kisebb tárgyak rögzítésére és biztonságos szállítására a csomagtartón.


Siess: Alig néhány db maradt a raktárban! Az acélhorgok segítségével . Erős anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak. Rakományrögzítő háló utánfutóra.


Hálók a kisseb és könnyebb szállítandó tárgyak lefogatására szolgálnak a nyitott utánfutókon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения