понедельник, 25 сентября 2017 г.

Térkő árlista

TÉRKŐ , KERTÉPÍTÉS árlista. Nézze meg kiemelt akciós térkő ajánlatainkat. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és telephelyi átadással értendők. Friss térkő árjegyzék, teljes körű vásárlási tájékoztatóval.


Térko és járdalap a gyári áron!

Kedvező áron kiváló minőségű térkövek. Az alábbi térkő árlistából . Várjuk szakkereskedésünkben! Térkő akció frissülő Leier és Semmelrock ötletekkel. Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára? Kérjen egy kedvező térkő árat!


Akár ingyenesen szállítjuk.

TÉrKŐ ProGram műszaki adatok árak színválaszték kagylóhéj, natúr. Leier, Semmelrock és KK térkövek és betonlapok széles választékban. Leier térkő Classic-Line járdalap (Szürke 40x40cm). Térkö árlista , betonlap árlista. Kérem, kérjen ajánlatot a járulékos költségek pontos meghatározása miatt!


Modern, látványos, ugyanakkor letisztult design jellemzi a Trend térkövek világát. A mai minimalista trendet követő megoldások hívták életre a termékcsalád . Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak ráadásul most akciós . Cseke hullam térkő többszínben. A szürke színű termékek nem tartalmaznak festéket.


Amennyiben nem látja, ide kattintva is megtekintheti! Az árlista új ablakban jelent meg. Térkő , gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Az AKCIÓ időtartama alatt az itt szereplő kedvezményes árak érvényesek. A Semmelrock térköveinket kültérre ajánljuk.

Járdák, utak készítésésre éppúgy alkalmasak, mint medence szegélyezések készítésére. Norman-Kert Kft akciós építőanyag árlista. Teljes tetőfelújítás, tetőcsere Leier. Esztétikus, gazdaságos, környezetbarát térkő burkolatok.


A hullámtérkő a klasszikus térkövek egyike. Tekintse meg a Baráti Kő Kft. Cégünk Budapesten és környékén teljes körű kertépítéssel,kertfenntartással, kerttervezéssel, és öntözőrendszer építéssel foglalkozik. Kerti lapok mosott felülettel.


Romanico rusztikus térkő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения