вторник, 12 сентября 2017 г.

Műanyag szüretelőkád

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - szüretelőkád. Szüretelőkád 500l eladó csappal. Műanyag szüretelőkád eladó . A kád pereme bordázottan erősített, falvastagsága az.


Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Sózó, szüretelőkád 5L 900x9mm.

Olasz gyártású műanyag szüretelőkád. A szüretelő kád alján col műanyag csap bekötésére van . A kiválasztott méret adatai. A kád alkalmas minden élelmiszer tiszta termék tárolására. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! SZÜRETELŐKÁD MŰANYAG 1L.


Ft-os kedvező áron a Bittmárk Barkács webáruház Vödör,láda,hordó kategóriájában. Sózó szüretelőkád tető 5l szürke.

Sózó és szüretelőkádak , kerek és ovális kivitelben. Nyomtató kellékanyagtól a kéztőrlőig, teljes létesítmény ellátás, gyors és olcsó . SZŰRETELŐKÁD MŰANYAG 7L , Minden ami az irodába kell nagyker áron! Kíváló minőségű műanyagból. Az olasz import műanyag szüretelőkádak kiváló minőségű műanyagból készülnek.


A 1literes méret kisebb mennyiségek tárolására szolgál. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó műanyag szüretelőkád kategóriába tartozó termékek árait! Sózóká szüretelőkád 3literes, Esővízgyűlytő tartály 3literes, Háztartási és műanyagáruk, virágcserepek, virágládák és egyéb kertészeti termékek, . Többféle olcsó, használt műanyag szüretelőkád eladó.


Mennyi a műanyag szüretelőkád ára használtan? A borászat kategória még nagyon fiatal, a kínálat része az üvegballon és a műanyag ballon. De vannak különböző méretű szüretelőkádak , van daráló és . L szüretelőkád , HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FELÁR ELLENÉBEN LEHETSÉGES, Vasműszakibolt - webáruház: több, mint. L műanyag borítású üvegdemizson.


Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák! Eladó Zalaegerszegen db 1literes fehérboros hordó,db 3literes fa szüretelőká db 5literes műanyag szüretelőkád ésdb 1literes. Gépkocsik mûanyag és üvegszálas lökhárítóinak, hûtõinek és más alkatrészeinek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения