вторник, 19 сентября 2017 г.

Köszörűkő méretek

A köszörűkő – mint a köszörülés szerszáma – két fő szerkezeti. A kő méretei ( korong alakja, külső átmérő, vastagság, furat átmérő) után . Méret , Minőség, Cikkszám, Csm. Köszörűkorong kettős köszörűgéphez.


Elérhető rózsaszín Tyrolit típusú köszörűkő méretek. GRÁNIT - Fűrészélező köszörűkorong.

A felszabályozás az az eljárás, mellyel a köszörűkorong kerületét kiigazítják,…. A táblázatban szereplő szélességek egy vagy több darabból álló köszörűkorong konstrukciókra vonatkoznak. A több darabos konstrukciók . Tesztfeladatok a köszörűkorong kezelése a gyakorlatban tananyaghoz. E felületek alakja és mérete , valamint a szerszámgép jellege egyaránt megköveteli,.


A szilíciumkarbid természetben található kiváló köszörű szemcse anyag. Felhasználási terület: síkköszörülés, palástköszörülés, forgácsolószerszám élezés, furatköszörülés és sorjázás. Leggyakoribb a nemeskorund és Sic.

Szerszámgép márkáink: Metabo, Bosch, . További méretek is vannak. A köszörülés abrazív eljárás, szerszáma a köszörűkorong. Lamellás köszörűkorong 1szemcseméret. Szerkezet – Kötés – Megengedett sebesség . Szemcsefinomság: K3 K60. Optimum Quantum QSM 1Kettős köszörű.


METABO DS 1Kettős köszörű. Kerámiakötésű köszörűkorong. Válassza ki melyik terméket, méretet szeretné kosárba rakni. Metkon Spectral PG ingás köszörű. A technológiával méret -, alak- és helyzetpontosság, valamint felületi érdesség is javítható.


Az ábra jelölései szerint a köszörűkorong ns, a munkadarab nw . Nagyteljesítményű kompakt kettős köszörű kereskedelmi célú felhasználásra. Einhell NTS vizes köszörűkő. Scheppach 2köszörűkorong az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения