понедельник, 11 сентября 2017 г.

Szelemen ár

Z szelemenek felhasználásai lehetőségei:. Amennyiben több szelement kíván egybe építeni, úgy szelemen toldó megvásárlása szükséges. Z és C szelemenek a gyors szerelhetőségért.


Szelemenek (áraink nettó árak ). A szelemenek többnyire Z vagy C pofilúak lehetnek, és bizonyos esetekben.

Az árak nettó árak , a szállítást és a kocsiról való lerakodást nem tartalmazzák. C, Z és U profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a . Z, C, U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal. Tisztelettel várjuk ajánlatkérését ! Nincs kárbaveszett anyag, széles termék skálánkból optimális méret választható, így kedvező ár érték arány érhető el.


A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Előnye, hogy gazdaságos megoldást .

A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé! A „Z, „C és „Σ -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S3GD minőségben. Merevségüknek és szilárdságuknak . Hasonlítsa össze az árakat! A hidegen alakításos gyártástechnológiával vékony acéllemezből előállított Z, C és U szelvények az acél tartószerkezeti elemeknek egy speciális csoportját . Felhasználhatóak: másodlagos teherhordó szerkezet, szelemenrendszer csarnokok . Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron.


Méretpontos, egyenes vágású . Kiválló minőségű trapézlemezt, acél szelement, cserepes lemezt keres kedvező áron ? Csarnokfedés és szigetelés több, mint éves szakmai múlttal. JKH SZELEMEN -SZARUFA ÖSSZEKÖTŐ LEMEZ 33X33X170MM, JOBBOS - árak , rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Szerelési anyagok vízre és. Kínál Z-C szelemen jó áron közvetlenül a gyártótól: Z-C szelemenek gyártása , széles választékban ,raktárról illetve rövid határidővel. Szarufa- szelemen lekötő - Kötővasalatok.


Leginkább tetőhöz és falhoz szelemenként használják. Az acélszerkezetes épületeknél az acél tartólábakat szelemenekkel kötjük össze és ezekhez rögzítjük a tető illetve az oldalfal burkoló elemeket, . Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is .

A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is. Fenyő fűrészáru építőfa: gerenda, deszka, léc, fogópár, palló, szelemen és szarufa - faanyag, tetőanyag szlovák importból. Gyalulva és impregnálva is kapható. Lindab SBS könnyűszerkezetes épületrendszer.


Alkalmazástechnikai Útmutató.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения