среда, 24 января 2018 г.

Bádoglemez árak

Csatornák-bádogok Horganyzott bádog termékek. Antennakivezető , esővédő , összetolható. Horganyzott lemez több féle vastagságban:mm, mm , mm , 1mm, 5mm,.


A horganyzott lemez árak a lenti táblázatban megtekinthetőek, árainkat . Bordás lemez súlytáblázat és árlista megtekinthető.

A vaslemez, alumínium, horganyzott és bordás cseppmintás lemezek árai a lenti csoportosításban . Perforált lemezek nagyon széles választéka rendelésre. Többféle méret és kialakítás. Horganylemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére.


A legolcsóbb termékváltozat ára ! RHEINZINK-standard A RHEINZINK-standard lemez egy klasszikus anyag mindenféle. FESTETT SÍKLEMEZ PE bevonattal.

Alu lemez eladó Lv5m ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Termék elérhetősége: Készletről azonnal elérhető. Ereszszegély lemez , barna. Az ereszszegély lemez mm vastag félkemény -színezett- alumínium lemez.


Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár , Készlet, Váltószám, Rendelés. Víz- és főzésálló ragasztású nyír rétegelt lemez. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve . Szendvicspaneljeink használhatóak homlokzatokhoz, tetőkhöz, válaszfalakhoz és mennyezetekhez.


Minden méretű és típusú tetőhöz gyártunk ereszcsatorna rendszert, legyen szó kerti kiülőről, családi házról, vagy akár ipari csarnokról. Az ötvözött alumíniumból. Az titáncink lemez kivállóan hajlítható hengerlési iránnyal párhuzamosan és arra merőlegesen is az ötvözésnek köszönhetően. Korcolással vagy forrasztott . AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - horganyzott lemez.


Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

A printech technológia egy offset nyomással . Cserepeslemez árak érdeklik? Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek.


Termékújdonságunk a famintás család legújabb tagja az Aranytölgy. A méltán népszerű famintás termékkínálatunkat, a vevői . Felületkezelés nélküli fekete lemez , különböző anyagminőséggel a vevő igénye szerint. Akciós vízszigetelés: Bitumenes vízszigetelő lemezek, felületszivárgó drénlemez kedvező árakon! Trapéz lemez - MASLEN (PDF 1kB).


A Polmetál Pruszynski Kft. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения