четверг, 25 января 2018 г.

Cw profil

Gyártó: BAUSzál:fm. A Rigips szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok és tartozékok használata. Gipszkarton építőlemezek CW - és CD-profilokhoz rögzítésére.


A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot. A gipszkarton CW profilok a gipszkartonnal szerelt válaszfalak függőleges fal profiljai. Szélessége: – – 1mm .

Vastagsága igazodik a befogadó UW profil méretéhez. Kőzetgyapot, üveggyapot szigetelőanyag a válaszfalba. Falaknál a gipszkarton lapok rögzítésére a „W” végződésű CW és UW profilok valók. A CW profilok rövidítésénél . Az UW profilok a tartószerkezet vízszintes elemei.


Keresztmetszeti mérete: 50x100xmm. UW-profilt cm-enként kell az aljzathoz rögzíteni, az ebbe beleállított függőleges CW - profilok kiosztása az alkalma- zott gipszkartonlap szélessége alapján . Beépítési szabály: Az elõzõleg elhelyezett .

CW profil gipszkartonhoz, Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Horganyzott acélból gyártott mm falvastagságú.


Az UD-profilok az előtétfalak, a tetősík burkolatok és álmennyezetek keretét adják ,. CW gipszkarton profil a Monori Tüzép ajánlatában. Ocelové CW profily jsou ideálním řešením pro konstrukce předsazených a šachtových stěn či. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - gipszkarton profil. Eladó új stancoló, gipszkarton profil rögzítő . PROFI MEREVÍTŐ UA50X3PROFIL. A tetőtér gipszkarton válaszfalait a vízszintes, függőleges és ferde síkok burkolását követően készítjük el.


A kerületi UW és CW profilokat TN típusú, mm-es . Falváztartó CW szelemen horganyzott kivitelben hidegen hengerelt acélból. Das Profil für Wände und freitragende Decken im Trockenbau. Dobozolások, előtétfalak . A horganyzott acélból gyártott vagy mm falvastagságú gipszkarton CW profilok.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения