четверг, 18 января 2018 г.

Teherlift méretek

FELVONÓK - LIFTEK Az OTIS, felvonók, liftek teljes választékát kínálja megrendelői számára. OTIS liftek szállítják az utasokat a világ számos irodaházában, . TEHERFELVONÓ - TEHERLIFT Gyárak, raktárak, áruházak és kórházak ideális tehermozgató felvonója. A kisteherliftet kis mérete miatt nagyon egyszerű úgy kialakítani, hogy az adott üzemben a lehető legpraktikusabban lehessen használni.


Fedezze fel felvonó megoldásainkat különböző épületek számára.

Védőterek száma és mérete az aknafejben és a süllyesztékben. Klikkeljen az oldal megtekintéséhez! Milyen jellegű terhek mozgatására szeretnénk teherliftet alkalmazni? Ha kisebb terjedelmű a teher pl. A teherforgalom számára darab teherlift áll rendelkezésre.


Teherlift mérete , terhelhetősége – kizárólag ez alkalmas eszközök, műtárgyak szállítására. A szabad keresztmetszet legkisebb mérete.

Olyan felvonó ami személy és . Eladó használt egyéb felvonók és állványok! Lépjen kapcsolatba a használt egyéb felvonók és állványok kereskedőjével. Részletes információkért, klikkeljen a . Köteles, hidraulikus, gépházas és gépház nélküli felvonók tervezése, gyártása, szerelése, akár egyedi méret és terhelési igényeknek megfelelően.


A Raktárhelyiség nagyon világos. IPARI ÁRAM, teherlift elérhető. Az épületben valamivel több mint 200 . Gázcirkó fűtés kialakítható vagy a tetőn napkollektorok kialakításával a fűtés szintén.


Gyakran az épület adottságai, túl kicsi ajtók, átjárók, teherlift hiánya, szállítási útvonalak. A teherlift csak a második emeletig közlekedik, onnan mindent kézben kell felvinni. Fmérete : × m, kb. A süllyeszték padlójának nagy erőket kell kibírnia, ezért azt megfelelő vasalással kell . A hátsó díszletkapu mérete.


Díszlet szállítás a x x m méretű teherlift segítségével a nagyszínpadon át.

A berendezések működtetéséhez rendelkezésre áll jól kiépített elektromos hálózat, valamint teherlift a könnyebb anyagmozgatás. Kiállítás építésével kapcsolatos információk. Szeretnénk tájékoztatást adni a kiállítás tervezés további menetéről: teherlift méretei : hossz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения