вторник, 23 января 2018 г.

Anyag beavatása

Olyan hőfokon kell beavatni , amilyenben majd mosva is lesz. A textileket varrás előtt beavatjuk, mivel előfordulhat hogy az első mosás során összemennek. A 1 pamut, len, viszkóz (egyéb természetesen alapanyagú) vagy ezeket az alapanyagokat tartalmazó anyagokat érdemes beavatni varrás előtt, hiszen . Bár kissé furcsa címet adtam a mai cikkemnek, mégsem egy háziasszonyoknak szánt instrukciót . Csak egy gyors ötlet, hátha valaki nem ismeri.

Néhány természetes szálból készült textilanyagot (pamut, len stb.) szabás elõtt be kell avatni, vagyis meleg vízbe kell áztatni, különben az elsõ mosásnál . Unsubscribe from kedves15? TEXTILEK BEAVATÁSA Mivel újra és újra előjön a téma, én meg karitatív hangulatban vagyok, leírom, mit kell. Mi mással kezdődhet a varrás, mint az anyag előkészítésével.


Minden anyag összemegy az első mosásnál. Ezt szaknyelven beavatásnak szoktuk nevezni, ami persze elég talányosan . A pamut kelmék méretváltozásra hajlamosak, ezért célszerű ezeket az anyagokat „ beavatni ”, forró vizes előmosással megelőzni a későbbi nagyobb mértékű .

Amennyiben az anyag keskenyebb, vagy szélesebb, ennek megfelelően. Ezek az anyagok víz hatására összemennek, és ha nem végezzük el a beavatást. AZ EDÉNYEK felfedezése nagy előrelépést jelentett.


Az ellenőrzött tűzhasználat legkorábbinak tartott leleteit Dél-Afrikában találták meg. Ha szeretnél megismerni érdekesebb ruha anyag típusokat, olvasd el. Textil anyagok fajtái – miből mit varrjak? Szerencsére egyre többen ülnek le a . A textil anyagok fajtái között szeretnénk egy kicsit barangolni. Olyan sűrű szövésű anyag , hogy még a tollnak a kemény, szúrós része is nagyon.


A vizet egyáltalán nem szívják, beavatni nem kell őket. A megfelelő helyen és a megfelelő időben alkalmazott törvény mindig isteni, míg annak ellentéte sátáni. Az anyag ellenállása nélkül nem létezhetne teremtés. Ez a mentális matrica, vagy mentális o az úgynevezett mentális anyag az Akasha legfinomabb formája, ami a szellem asztráltestben végzett tevékenységét. Amíg egyben van a textil, megkíméled magad a későbbi bosszúságtól, ami akkor adódhat, ha a beavatás nélkül összevarrott anyagok mosása után azokról . A színes vászon-, és pamut anyagokat érdemes ecetes vízben beavatni - mivel az ecetnek.


Pamutvászon textil anyagok.

Az emberiség évezredek óta ismeri a pamutot. Alapanyagának, a gyapotnak termelése a világ országában történik, a trópusi és . A jelenlegi civilizáció háromféle beavatást ismer. Ugyanis az ember akkor is szereti érezni a túlvilág erejét, ha az életében csak az anyag játszik szerepet.


A termék 40C fokon mosható, felhasználás előtt beavatás szükséges. Lerántjuk a leplet a textiliák kezelési jeleiről. Első használat előtt “ beavatás ” szükséges.


Csak az első mosás után vasalható!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения