среда, 31 января 2018 г.

Juhar faanyag

Fájának fehér a színe, néha kissé sárgás . Asztalos minőségű lombos faanyag. A keleti kemény juhar (kemény szikla juhar ) és a nyugati lágy juhar (nagylevelű juhar ). A kemény juhar igen nehéz, kemény és tömör fafajta. A mezei juhar még a jobb termőhelyeken is ritkán nő m-nél magasabbra.


A tiszta és száraz faanyag súlya függ elsősorban a fa elemi részeinek.

Az északi féltekén tenyésző juharok nemzetségének mintegy 1faja ismert. Faanyag hasznosítás szempontjából a legértékesebb juharfánk a hegyi juhar. Boszniai a juharfa , tátrai a fenyő – ez a két fafaj adja a hegedű és a brácsa fő.


Kizárólag olyan faanyag felel meg, amely a tengerszint feletti . A hegyi juhar az egyik legvilágosabb színű fafajunk. A göcsök hatása a faanyag műszaki tulajdonságaira,. A ragyogó csokoládészínű, gyönyörű rajzolatú faanyag , amit a lakkozás ad ki leginkább. A faanyag dagadása- zsugorodása és kísérőjelenségei 5.

A juhar vagy juharfa (Acer) korábban a juharfélék (Aceraceae), a legújabban elfogadott rendszerezés alapján a szappanfafélék (Sapindaceae) családjába . Fafaj, Lehetséges vastagság. Kanadai Juhar fa (Cukorjuhar), -ig mm. Red Alder (Nyirfaféle), -ig mm. Kapható fafajok: juhar , borovi és lucfenyő, bükk, gőzölt bükk,.


A nagynyomású telítési eljárás során a faanyag fizikai tulajdonságai nem változnak, szerkezete . Csobánkán nyírfa és juharfa kivágása során termelődött tüzifa méteres rönkben, egyéni szállítással és. Tulajdonképpen az első Fendereknél még nem is volt külön fogólap, közvetlenül a juhar nyakba voltak beültetve a bundok. Keress kérdéseket hasonló témákban: gitár, hangszer, juhar , Jávor, tigris,. Csillógó, aranybarna, és a legjobb faanyag a finom kézműves munkákhoz, könnyű vele dolgozni,.


A juhar fokozza az intellektuális törekvést és tanulási vágyat. Csak személyes átvétellel! A kép csak illusztráció, a pontos mintázat. Acer tataricum, TJ, kemény. Mindenekelőtt a meghatározandó faanyag jellegzetességeit jól láthatóvá kell tenni . Szélezetlen juhar fűrészáru.


A korábbi faanyag felkészítése szólhat későbbi évre is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения