вторник, 23 января 2018 г.

Autótakaró fólia

Vásárlás: Autóponyva árak, eladó Autóponyvák. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Időjárás álló autó takaró ponyvák megfizethető áron nagy választékban a Metroman Webáruházban. Rendelje meg kényelmesen otthonról ! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az .

A ponyva télen-nyáron egyaránt védi a gépkocsit a jégesőtől, az esőtől, a fagyantától, más időjárási körülményektől. Serwo autótakaró fólia , 3x5m. Járműtakaró többféle kivitelben, minden járműtípusra. Autótakaró ponyva M méret (4x 1x 150cm) Prémium. Egyedi autótakaró és autóponyva, autopyjama, továbbá motortakaró és motorponyva magas minőségben.


Eladó: emuszakibolt(370) Kereskedői fiók. Megnevezés: Ponyva M (430x165x1cm). Az OBI Premium teljes autóponyva kb.

Audi A Ford Fiesta, Opel Corsa, Toyota Yaris, VW. Autó védő ponyva S Rendkívül jó minőségű autótakaró ponyva. A jégeső kivetelével az összes időjárási viszonytakságnak ellenáll. AUTÓTAKARÓ PONYVA L 483X178X120CM POLIÉSZTER (170T) és még 3termék közül választhat a kategóriában.


Autófelszerelés és autós kiegészítők, . A Coverwise autótakaró ponyva speciális védelmet nyújt minden autótípus számára a környezettel és időjárással szemben, mint például az erős napsütés. Autó takaró ponyva, Mobil garázs Kegel Coupe L 415- 440cm. Amikor az ember az autótakaró ponyvára gondol, úgy véli, hogy használata időigényes, nehézkes dolog, ezért. Aktuális AutóPonyva ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Extra vékony (mikron) takarófólia a gyors és hatékony maszkolásért. Infralámpával is használható . Tartós, többrétegű poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb.


Minőségi közkedvelt autótakaró ponyva gumis rögzítés. Eső, UV, Por ellen Időjárás álló. Jó ötlet a téli fagyok ellen az autó takaróponyva?

Most vettem egy Opel személykocsit, és garázs hiányában a takaróponyvára gondoltam mint . Külső autófelszerelések, Takaró ponyvák, Ponyva autótakaró KOMBI optim. Védelmet nyújt az UV-sugárzás, a hó, a jég és a nedves szennyeződések ellen. Számos autómodellre alkalmas, az elasztikus rögzítőpánttal egyszerűen .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения