вторник, 12 апреля 2016 г.

Alátét típusok

Alátétek , csavarbiztosítások célja. Csavarkötésekben sokszor találkozunk különféle alátétekkel, de olyan kötés is lehet, ahol nincs alátét. A képlékeny deformáció az alátét vastagságcsökkenésével egyenértékű. A lecsökkent vastagságú alátét miatt csökken a szorítóerő is, azaz meglazul a kötés. Lapos alátét hatlapfejű csavarokhoz és hatlapú anyákhoz.


Fogazott alátét VSK- típus dacromet.

Zárófogazott alátét dac. Csavar, csavaranya, csavar alátét , szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. Rozsdamentes, saválló és speciális . A terméklista letöltéséért kattintson ide! Vásároljon online az RS-nél.


Záró és fogazott alátét sima felületű, Réz, alátét típusa : Hullámos, Mvagy fogazott-alatetek-es-kiegeszito széles választékban, . HS típus , nagyfeszültségű biztosító alátétek , rugóacél, dacromet. Looking for Fabory Biztonsági alátét , S típus Rugóacél M18? Visit Fabory and purchase S típusú reteszelő tárcsás rugók products for quality and convenience.

A Nord-Lock alátétek biztos kötést adnak vibrációs környezetben és lökésszerű,. Delta-Protect bevonattal (ELV, RoHS irányelveknek megfelel): M- . Tekintse meg kiváló ajánlatainkat és vásároljon kedvezményes áron az eMAG. A szereléshez, csakúgy, mint az eddig felsorolt csavartípusok esetén, alátéteket és anyákat alkalmaznak.


Megfelelő alátétek használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti. Cikkszám, Szín, A(mm), B(mm). A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki.


A2-es Korrózióálló acélból készült alátét SXR, SXRL, FUR és SXS 10-es dübelekhez. A pelenkázó- alátét elengedhetetlen kelléke a babás időszaknak, ezért. Típusok : Eldobható pelenkázó- alátét.


Keresés: alátét - Az MB Kandalló webáruház széles körű fűtéstechnika és kandalló kínálattal várja. Térjen be hozzánk és tekintse meg termékkörünket! Schnorr alátét S- típus rozsdamentes.


Felhasználás : Elektronikai kötőelemek. A legjobbak az anatómiailag formált természetes anyagú alátétek. Fontos, hogy az alátét minden részen nagyobb legyen a nyeregnél, legaláb .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения