четверг, 14 апреля 2016 г.

Baumit előfröcskölő

Cementelőfröcskölő kézi és gépi bedolgozásra ásványi vakolatalapok előkezeléseként, erősen nedvszívó alapfelületek tapadásához és. A termék: Gyárilag előkevert , cementes kész szárazhabarcs, kézi és gépi felhordásra,. Cementes előfröcskölő kézi és gépi bedolgozásra ásványi vakolatalapok. Elôkevert, kész szárazhabarcs, kézi és elsôsorban gépi felhordásra.


Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és . Baumit Elôfröcskölô , mm. Erősen nedszívó alapfelületek . Só- és szulfátálló cementelőfröcskölő az alapfelület előkezeléséhez, valamennyi Sanova rendszerhez kézi bedolgozásra. Falazatelőkészítés vakoláshoz. A termék: Előkevert, cementes kész szárazhabarcs, kézi és gépi felhordásra.


Kül- és beltéri vakolóhabarcs, tégla és beton felületek előfröcskölésére. Amennyiben a fugák mélyek, vagy a szükséges. Nem szükséges különösebb előkészítés. Egyrétegű, szálerősítéses fehér trassz-mész vakolat kézi és gépi feldolgozásra, régi épületek felújítási munkáihoz külső és belső térbe. Sakret TAS szárító előfröcskölő vakolat . Előfröcskölő alkalmazása szükséges sóval telített felületeknél, egyébként.


A megadott Kingstone Putz-G előfröcskölő ár a kg-os zsákra vonatkozik. A Kingstone Putz-G cementes . Készletinformáció : Készleten ( db ). Kiszerelés: Zsák Egység : db. BAUMIT Esztrich kötött esztrich, max.


Speci Gépi Vakolat Fehéret. A kültéri felületképzésnek két fajtája van. A festést már bemutattam, most lássuk, hogy zajlik a vakolás!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения