четверг, 21 апреля 2016 г.

Homokfúvott tükör

Homokfújás technológiája: - Szórópisztollyal . Tükröt , fehéres díszítéssel,ami mögé, ha megvilágítást helyezünk egyedivé tehetjük tükrünket. Tulajdonképpen bármilyen minta megvalósítható, tónus . A tükör dekorálás lehetősége szinte végtelen. Igény szerint lehet keretezett, homokfújt , savmart, gravírozott, festett, vagy ezek kombinációja minden hova, . Homokszórt tükör kockás díszítéssel.

Nagyon szépen mutat például a fürdőszoba csempéjének díszcsíkjával megegyező, arról lemásolt és a tükör szélébe homokfúvással felvitt minta. HOMOKFÚVOTT AJÁNDÉK - HOMOKFÚVOTT ÜVEG - HOMOKFÚVOTT TÜKÖR. Fix és egyedi méretben is rendelhető tükör alumínium keretben, hideg és meleg fénnyel világító.


Csiszolt, díszített tükrök készítése, forgalmazása. A megjelenített termék árak nettó árak, nem tartalmazzák a -os áfát és adószámmal . Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homokfúvott üveg illetve biztonsági,. Robbantott arany lakobel üveggel készített luxus tükör és pult.


Rövid leírás: Ez a tükör elérhető kétféle szín változatban. Tükörre homokfúvott női arc.

Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Sevic, Katarina festmények a Kieselbach galériában. Ingyenes festmény értékbecslés, eredeti műtárgyak. Sugár Ibolya képzőművész tükörmunkái, festett tükör. A tükröt díszíthetjük akár homokfúvott mintával is.


A foncsort is el lehet távolítani homokfúvással , és a tükröt hátulról megvilágítani. Előnyei: Áttetsző, homokfúvott , neutrális selyemfényű üveg. Modern megjelenésű, homokfúvott üvegből készült, keret nélküli tükör , mely db hidegfehér fényű, beépített LED-fényforrással és szenzorkapcsolóval van . Méretre vágott tükör ezüst, homokfúvott. Gardrób, beépített szekrény tükör tolóajtóinak színmintái.


Tükröt hátulról megfújjuk, ezáltal eltávolítjuk a kijelölt résznél a foncsort. Speciális és hagyományos üveges munkák. A tapintásuk selymes, tisztításuk könnyebb, mint a homokfúvott üvegé, valamint az.


Kirakatok, egyéb üvegfelületek, tükrök dekorálására. Fazettázás alatt az üveg vagy tükör szélén fokos szögben készített csiszolás.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения