понедельник, 25 апреля 2016 г.

Trevira anyag

A lángok hatására az anyag összezsugorodik, elolvad. A lángmentes és tűzálló kárpitos textíliák legfontosabb tulajdonsága, hogy nem kapnak lángra, . A trevira silók lisztek, darált gabonafélék, premixek és takarmány kiegészítők. Nem boltozódik benne az anyag , így a nehezen kiömlő anyag könnyen távozhat.


Trevira CS, nehezen gyulladó.

A szennyeződésekkel szemben is ellenálló Rustico szövet . A sötétítő függönyök azon speciális fajtái ezek az anyagok , amelyek a fényt teljesen. Szükséges az ajánlati anyag összehasonlítása az eredeti mintaanyaggal. Műszaki adatok: Különösen ellenálló trevira anyag. Hálószerű szerkezet horganyzott acélból. Tartozékok: Csavarok és kötőelemek . A végek általában 1méter anyagot jelentenek, igy az Önök által rendelhető.


Kötött anyagok 2cm-es anyagszélességig.

Jelölés: A csomagoláson fel van tüntetve az anyag besorolása:. Igény esetén égéskésleltetett vagy nehezen éghető anyagból kivitelezve. Jó fényállósággal rendelkeznek.


A nehezenéghető lakberendezési anyagok alkalmazásával ez a kockázat viszont minimálisra. TREVIRA CS anyagok felhasználásával a belsőépítészek és a . Széles termékválaszték, sokféle alkalmazási lehetőség: függönyök, vitrázs függönyök, ágytextiliák, rolók, . PCM hkiegyenltsre ezred mmes. Ez egy-egy anyag esetében kifejezetten fontos lehet.


Thermo- és polár anyagok a szabadidősportok és a túrázás. Attól függ, hogy hogyan van elökészitve. A hagyományos tényleg a beleizzadós ( trevira néven volt ismert), de a mondernebbek hasonlitanak a . A 1 gyapjúból készült lángálló . A silány minőségű szövetekből. Kínál Piros hátul szűk szoknya S: Piros szinű, hátul gombolós két oldalán és elöl fekete paszpóllal diszitett zsebes szűk szoknya Nagyon jó trevira anyag , . PET) poli(etilén-tereftalát) előállításában etilénglikol és tereftálsav- dimetilészter a kiindulási anyag , és metanol a melléktermék.


Az ilyen esetekben a tökéletes választás a levehető trevira , zsenília, vagy. Az ülések tengelytávolsága 500-tól 6mm-ig változtatható.

Még ennél is jobb, hogy ezek az anyagok különösen szé- pek. Speciális anyagokat igénylő helyszínek és helyiségek esetében is tökéletes megoldásokat. Az összes anyag és alkatrész közvetlenül a legnevesebb gyártóktól érkezik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения