понедельник, 25 апреля 2016 г.

Boroka lazur árak

BORÓKA LAZÚR BOROVI 75L. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Magyarországon belül bárhova! OBI vékonylazúr , vízzel higítható nyír 7ml. OBI favédő vékonylazúr , oldószeres erdei fenyő, l. A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek.


Tartós védelemmel rendelkező, vízlepergető tulajdonságú, gélesített vékonylazúr. Vízzel hígítható vastaglazúr. ZLETÜNKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak és az UV -sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, . Oldalunk cookie-kat használ.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes . Mi ehhez igyekszünk biztosítani a kifogástalan minőséget és a kedvező árakat ! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó boróka fabevonó lazúr kategóriába tartozó termékek árait! Eső és UV-álló, tartós védelmet biztosító lazúrfestékek, parketta lakkok. Boróka fabevonó lazúr 75L 2. KATEGÓRIA: VASTAG LAZÚROK.


Megfelel európai és trópusi fafajták lazúrozására is. Lazúr alapozó és bevonó egyben. Bori vastag lazúr Cseresznye l. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nyíregyháza. Alkid kötőanyagtartalmának köszönhetően mélyen beszívódik a fa anyagába, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения