четверг, 21 апреля 2016 г.

Motorvédő kapcsoló

Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! A motorvédő kapcsolók és relék, valamint a kontaktorok a villamos motorok biztonságos és hatékony működését segítő berendezések. A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Hasonlítsa össze az árakat!


Kompakt motorvédő kapcsolók : - DTMn-Kés DTMn-Ktokozott motorvédők.

Motorvédő kapcsolók a legjobb ár-érték arány. GMV 25f nyomógombos motorvédő kapcsoló. A hőrelék, valamint a motorvédő . Hőkioldót vagy kombinált motorvédőt ajánlok ugyanúgy, mint a háromfázisú motorokhoz. A hozzászólás módosítva: Okt. A megfelelő motorvédő kapcsoló.


Elérhetőség: Nincs Nettó ár:. Mechanikus kézi kapcsolással hozhatóak . Főleg a motorok kézi be- és kikapcsolására, valamint zárlat, .

Késleltetés nélküli túláramkioldó. Schneider-Electric motorvédő kapcsolók (GV GV GV7). A keresett termék nem szerepel adatbázisunkban. Ellenőrizze, hogy helyesen írta be a . Szállítás a következő nap!


A készülékek háromfázisú terhelések, elsősorban egyedi villamos motorok be- és kikapcsolására, valamint túlterhelés elleni védelmére szolgálnak. Kapcsolók A működésüket tekintve külső erővel kapcsolhatók más kapcsolási helyzetbe,és ez erő megszünésével új kapcsolási helyzetükben maradnak. Leading electrical protection devices manufacturer in the world. V- biztonsági kapcsolók. V- terhelés- és motorkapcsolók.


V- motorvédő kapcsolók. Hidromat motorvédő kapcsoló háromfázisú szivattyúk működtetésére használható. Tartalmazza az erőátvitel és az elektronikus motorvédelem eszközeit. Tekintse meg most, rendeljen .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения