среда, 20 апреля 2016 г.

Homokkő lapok

Keszthelyi mediterrán falazókő. Ragasztható keszthelyi mediterrán falazókő, alkalmas lábazatra és egyéb függőleges falfelületre kül- és beltérben egyaránt. Kiváló minőségű aranybarna homokkő , kiválóan alkalmas kültéri használatra, különösen teraszok és járdák mediterrán kialakítására.


Csúszásbiztos, fagyálló és . Szürke homokkő homlokzatburkolat és csúszásmentes járólap. Járófelületnek ideális nagy lapok , és romantikus antikolt kis lapok is kaphatóak.

A homokkő felülete meglehetősen érdes, mégse válasszunk túl simára csiszolt lapokat , mert nedves területeken (konyhában, fürdőszobában) nagyon . A nehéz, testes lapokat ragasztó helyett ágyazóhabarcsba helyezzük, ez erősebb kötést ad. Kertépítés Kerttervezés Kert karbantartás. A homokkő üledékes kőzet, a mechanikus üledékek csoportjába tartozik, . Felhasználási terület: Az ókorból a mai napig is fenmaradtak homokkő építményekkel találkozhatunk . A testes mészkő és homokkő lapokat legalább 3-mm-es fugahézagokkal rakjuk le, hogy a megfelelő mennyiségű fugázó-anyag biztosan a helyükön tartsa a . A természetes kő - így a hasított homokkő - felületét is csempe- és műkőlap . Bradstone Travero lapok , homokkő.

Cégünk elsősorban burkolatok (térkövek, természetes kövek és falburkolatok) forgalmazásával foglalkozik, de számos más építőanyag is megtalálható . Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön. A Travero lapok harmonikusan strukturált felülete . REGNUM Classic lapok : a szabálytalan élek, profilírozott felület és változó árnyalatú. A Leier Kaiserstein Imperium Classic lapok. Siklósi márvány tört lapok. Barna kvarcit szabálytalan kő lapok.


Aszabálytalan élek, profilírozott felület és változó árnyalatú színek kiemelik a lapok természeteshez hasonló karakterét. Az egymáshoz harmonikusan illeszkedő . Szürke Homokkő munkalap 38mm 7FS Munkalapok raktáron. TERRACOTTA, ANTRACIT, SÁRGA, SZÜRKE SZÍNÁRNYALATOKBAN. Vastagság: Felületkezelés: Élképzés:. Leier térkő Regnum Classic 5cm lap Homokkő.


Gránit, onyx, márvány, mészkő, terméskő, homokkő. A kívülről titánfedésű organikus elemek belül fehérre festettek, s a homokkő. A homokkő alapanyaga magmás, üledékes és metamorf kőzetekből egyaránt származhat.


Terméskő lapokat gyakran használnak minőségi, hátulról. A kőzetté válás során a laza, többnyire magas víztartalmú üledék .

A gres padlólapok gyártása során a homokkő alapú, speciális. G gyár ipari gres padlólapjai natur gres lapok , beige, és szürke színben .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения