вторник, 20 февраля 2018 г.

Autótakaró

Rendeljen az eMAG webáruházból! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az . Időjárás álló autó takaró ponyvák megfizethető áron nagy választékban a Metroman Webáruházban. Eladó: emuszakibolt(370) Kereskedői fiók.


Járműtakaró többféle kivitelben, minden járműtípusra.

Egyedi autótakaró és autóponyva, autopyjama, továbbá motortakaró és motorponyva magas minőségben. AUTÓTAKARÓ PONYVA PRESTIGE TÖBBRÉTEGŰ, SZELLŐZŐS, UV-VÉDŐ. Autófelszerelés és autós kiegészítők, . Amikor az ember az autótakaró ponyvára gondol, úgy véli, hogy használata időigényes, nehézkes dolog, ezért. Autótakaró ponyva, L méret. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az autója és a ponyva méreteit!


A Coverwise autótakaró ponyva speciális védelmet nyújt minden autótípus számára a környezettel és időjárással szemben, mint például az erős napsütés. Megnevezés: Ponyva M (430x165x1cm).

Ha nem tudja az autó pontos szélességét és . Autó védő ponyva S Rendkívül jó minőségű autótakaró ponyva. A jégeső kivetelével az összes időjárási viszonytakságnak ellenáll. Aktuális Ponyva autótakaró ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Autó takaró ponyvák, Külső felszerelési cikkek, Szalai Alkatrészek.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - auto takaro. Védelmet nyújt az UV-sugárzás, a hó, a jég és a nedves szennyeződések ellen. Számos autómodellre alkalmas, az elasztikus rögzítőpánttal egyszerűen . A ponyván zsebek és nyílások vannak kialakítva a külső visszapillantótükröknek és az antennának. Minőségi közkedvelt autótakaró ponyva gumis rögzítés. Eső, UV, Por ellen Időjárás álló.


MPV, egyterű ponyva, kombi ponyva. Ellenáll a zivataroknak, a kisebb szélnek, . Automatikus autótakaró , GO COVER autóponyva. Védje Opel gépjárművét a környezeti hatásoktól.

Kiváló minőségű, szemet vonzó autótakarók segítenek megvédeni a portól és piszoktól. Mind a tűző napsütés, mind a rekkenő hőség avagy a jég, a fagy okozta megpróbáltatások ellen megfelelő védelem lehet egy autótakaró.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения