среда, 14 февраля 2018 г.

Test festék

Rendeljen az eMAG webáruházból! Arc és testfestés kedvezményes áron, gyors szállítással! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! Aktuális Testfesték ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Valósítsd meg ötleteid egyre bővülő kínálatunkból!

Népszerű kézműves és hobbi technikákhoz kínálunk . Farsang: Arc- és testfesték fillérekből. A gyerekek imádják a farsangot, szeretnek beöltözni, állatok, meseszereplők bőrébe bújni. A Neon Glow In The Dark Body Paint festékek fantasztikus és többfunkciós termékek. Igazából egy termék amely három területen is megállja a helyét.


Vízzel oldodó arc-, és testfesték. UV fény nélkül is intenzív neon színű, . Alapanyagai között értékes bőrápló krémek találhatóak. Professzionális, és hobby felhasználásra egyaránt alkalmas.

Bőrbarát testfestékek és testfesték paletták a Juliet. Arcfestéknek is tökéletesen használható Pure termékek matt és gyöngyház színekben. Partyra már mindened megvan, ne feledd külsőd is legyen egyedi.


Tartós, bőr barát , könnyen felvihető: arc-, testfesték , haj-, test spray-k, kaphatók ezen kívül . Lágy, krém állagú,vízzel oldható arc- és testfesték. Kryolan - Supracolor Klasszikus, évtizedek óta bevált krémalapozó és testfesték. Feltűnő arc- és testfestékek ideális kiegészítők party kosztümökhöz, Halloweenra , filmes felhasználása, illetve színházi előadásokra. SplashesSpills SFX arc- és testfesték (tubusban) - fekete.


A festék tubusos kiszerelésű, ezért a használata még egyszerűbb. Sötétben világító arc- és testfesték adatai. Arcfestés, smink: Uv-s Arc- és Testfesték , Fehér az Ünnepek Áruházától.


Ben Nye - MagiColor Liquid Paint - folyékony testfesték ML 118. Arcra, hajra és testre egyaránt ajánlott vízzel oldódó testfesték. Használat előtt felrázandó.


Barna arc- és testfesték tubusban, ml-es kiszerelésben a Widmann termékkínálatából. A barna arcfestékkel barnával színezheted be arco vagy teste .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения