среда, 28 февраля 2018 г.

Tányéros hinta

Tányéros hinta kötéllel az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Hasonlítsa össze az árakat! Ezzel a tányéros hintával kényelmesen hintázhatsz akár egy faágra, . Gyerekjátékbolt webáruház.


A hinta maximális teherbírása kg. Ajánlott életkor - éves .

Lepje meg gyermekét ezzel a 28x28cm átmérőjű tányéros hintával, melyet vastag, erős kötelének és a műanyag karikának köszönhetően, könnyedén tud . Kültéri téli - nyári játékok, strandfelszerelés és nélkülözhetetlen eze apró . Kültéri és kerti játékok az egész család számára, nézd meg ezt a tányéros hintát. Azon túl, hogy önmagában is kellemes érzés, fejleszti az izomműködést, . A tányéros hintát éves . A Dohány gyerekhinta egy csodaszép gyerekeknek szánt tányéros hinta. A gyerekhinta ragyogó piros színben pompázik és 3-éves kortól ajánlott.


Válasszon több ezer termék közül! HINTA , FA , TÁNYÉROS , KATICA.

Hinta , csúszda, mászóka . Rengeteg Kerti játékok Csúszdák-Homokozók a játék webáruházban, nagyon jó árakon, kiváló minőségben,. Eladó egy vadonat új tányéros hinta ,gyári csomagolásban. Csak szobában volt használva. Utalást követően postázok is.


Ha szeretnéd felvidítani kisgyermekeidet, ne habozz, vásárolj nekik egy Junior Knows tányéros gyerek hintát a kertbe. Tökéletes arra is, hogy magaddal vidd . Kínálj Junior Knows tányéros gyerek hintát nagyker áron! Vásárolj játékokat gyerekeknek nagyker mennyiségben!


Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy információkat szolgáltasson részünkre az Ön szokásairól, és hogy személyre szabott . Jellemzői: Erős nagy műanyag . Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Nálunk ingyen hirdethetsz és böngészhetsz a képes hirdetések között. Hirdetésfeladás egyszerűen . Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítő 116. Több ezer fejlesztő játék és foglalkoztató raktárról, akár azonnali átvétellel vagy napos szállítással! Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


Maximális terhelhetőség 50kg.

Woody Rocking Fészekhinta, (cm).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения