пятница, 16 февраля 2018 г.

Dekor miskolc

A Borsod Dekor szlogenjének alapja a széles választék. Cégünk a Korona Üzletház mögött található. Vásárlóink a szaküzletünk előtti területen kényelmesen, . Reklámdekoráció: reklámtábla és cégtábla, kirakat dekor , plasztikus betű, fényreklám készítés.


Falmatrica, faltetoválás készítés.

REKLÁMSTÚDIÓ – GRAFIKA – NYOMTATÁS – DEKOR. Igényes, kreatív esküvői dekoráció megvalósítását vállalja fiatalos, lelkes dekoratőr csapatunk! Címkék: esküvő dekoráció, esküvői dekoráció, dekoratőr,dekoratőr miskolc , miskolci dekoratőr, székszoknya, miskolc , borsod. Esküvői és más rendezvényszervezési tevékenységek valamint teremdekoráció! Esküvői dekoráció, székszoknya bérlés, léggömbdekoráció.


Olcsó, mégis egyedi, kézzel készített, személyre szabható esküvői dekoráció készítése vásárlással és bérléssel. Menyasszonyi csokrok, virágdíszek készítését.

Alkotunk: síkban, térben, színesben. Cégtáblák, megállítótáblák készítése. Világítótáblák, egyedi betűk. Az Eddekor Reklámműhely reklámtárgyak és egyedi grafikák készítésével foglalkozó nyomda.


Segít a választásban a Borsod Dekor igényesen kialakított,. Ezek a tökéletes esküvő jellemzői. A lényeg nem a fényűzésben rejlik. Egy aránylag egyszerű, szerény . Beltéri dekor falburkoló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! DEKOR - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról. Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán! Széles és minőségi választék és nyereményjátékok várják. Leírás: A termék ára négyzetméterre vonatkozik, mely 4db dekor lapot.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.

Miskolc és Magyarországon . A JYSK-ben dekorációs termékek, vázák, mécsestartók, képkeretek, órák és lámpások széles választékával várjuk. BORSOD DEKOR Belsőépítészeti, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság - rövid céginformáció. Nagy tapasztalattal és kiváló minőségben vállaljuk autó dekorációk tervezését és kivitelezését, . Olyan ajándékot vegyél, ami mosolyt csal más arcára és ne olyat, ami egy fintort.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения