понедельник, 12 февраля 2018 г.

Bitumen lap kocsiba

Hasznélatával megszünnek a hangszóró által keltett rezonanciák, kárpit zörgések, pl. A legismertebb, és legszélesebb körben használt anyag a bitumenlap. Ezt az autógyárak is használják. Szemléltetéséhez elegendő felhajtogatni a padlóról az.


AERO-Butyl akusztikai csillapító anyag ( 800x4mm).

AERO-Multi akusztikai csillapító anyag (800x4mm). Hangszigetelő és zajcsökkentő lap , Alvázvédő, üregvédő, szélvédőragasztó, hangszigetelő,. Zajcsökkentő lap , zajcsillapítás. Bitumen , filc és szivacs. Három rétegű multifunkcionális bitumen alapú telített poliuretán hab.


A hangszórók mögötti részen az ajtón belül alkalmazva rezonancia csillapító, hangelnyelő . Autóhifi csillapító anyagok, bitumen lap rezgés csillapítás, hangszigetelő szivacs, Sinus Live ADM csillapító anyag bitumen.

DSM öntapadó csillapító anyag . Viszont csomó más kocsin - és az utakon futó autók jó része ilyen. Fontos azért tudni, hogy bitumenlap és bitumenlap között jelentős . A rezgéscsillapító lapok , alvázak, gépjármű ajtók és gépterek zaj- és rezgéscsillapítására használhatók. A flexibilis elasztomer bitumen alapanyag, kiváló . Hasonlítsa össze az árakat! Az AERO Bulk Pack egy egyedülálló többrétegû polimer butilgumi és bitumen és aluminium rétegbõl álló rezonancia csillapító anyag, amely öntapadós felülettel . Típus, Alukasírozott öntapadós bitumen lap.


Termék leírás, Melegítés nélkül ragasztható, öntapadó, antikorróziós tulajdonságok, szigetelő . Itt a szerelőnyílások egy egyszerű fúró, parketta, és popszegecs . Ajtókba bitumenlap , erre vékonyan PUR hab, és ha fér, akkor kőzetgyapot lap ( becsomagolva). Hátsóűlések mögött kőzetgyapot lap. Ezek után már teljes felületével tapad a bitumenlap a lemezhez.


Bevásárlólistára Összehasonlítás. FÁ-t tartalmazzák, szállítási költség nélkül.

Hangcsillapító bitumen szőnyeg 5x 5x mm, Sinuslive ADM-50. STP ALUM öntapadós aluminium lap. Nem csak bitumen , nehéz szemcséket tartalmaz Másodlagos eredményként nem csak a hifink szól jobban az autóban, de ha .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения