среда, 28 февраля 2018 г.

Fa festék fehér

Fa fedőfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Sadolin Superdec fafesték fehér L. Trikolor Aqua matt akrilfesték , kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fehér. A Festékaréna webáruház kategóriáiban szerepel fafesték , fa lakk, lazúr, gitt, alapozók és továbbá még rengeteg hasznos termék.


Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. Unalmas az elöregedett faburkolat?

A megkopott famunkát színek segítségével frissítheted fel, és keltheted új életre. Víztaszító, nagyon rugalmas . Vízzel higítható fa tapasz (200g) Polifarbe. Cellkolor selyemfényű zománcfesték (25l) Polifarbe. Akril diszperziós, gyorsan száradó, vizes bázisú, nagyon rugalmas és időjárásálló favédő festék.


Alkalmazható elsősorban fa tartószerkezeteken, faborításokon, . Trinát magasfényű zománcfesték 1fehér 1L, Kül- és beltéri fa -, fémfelületek speciális tulajdonságú, vízlepergető átvonó festéke. A felületre jutó nedvességet.

Színes díszítővakolatok, homlokzatfestékek. Ha megvan a megfelelő hőszigetelés a házon, jöhet a színes vakolat, amellyel kialakíthatjuk házunk egyedi . A PROTEKTOR kültéri hőszigetelő fafesték egy prémium kategóriás bevonat, vízbázisú akril-diszperzión alapul, amely igen magas arányban tartalmaz fehér. Ebben az esetben is meghatározhatjuk, milyen festéket használjanak.


FACTOR Pergola Kültéri Fafesték cseresznye. Fénylakk fafesték - impregnáló kültéri falakk. Ez a fafesték kültérre lett fejlesztve, összetevőinek köszönhetően ellenáll a csapadéknak és más időjárási. Kiemeli a fa természetes szerkezetét.


Előregedése során nem repedezik, könnyen átfesthető. HOL KAPHATÓ EZ A DÜFA TERMÉK? Szép fehér lazúr egyszerűen. A szokásos olajlazúroknál fehérebb és tartós lazúrozás fedőfestékkel lépésben.


Egyszerűen elkészíthető,nem kell . Vizes bázisú, selyemfényű, fedő hatású bevonatot adó fafesték , kül- és. Lélegző, páraáteresztő felületet adnak, ami különösen fa és más. IKEA - BEHANDLA, Pác, fehér , , Még tartósabbá, strapabíróbbá és személyesebbé varázsolja a kezeletlen fafelületeket.


Fa -figura-osz-felirat-levelben. Fa figura - Ősz felirat levélben.

Praktikusan a szürke és árnyalatai vagy a fehér és árnyalatai . Festékek kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Termékleírás: A fa kültéri kezelésére leggyakrabban használt anyagok a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения