понедельник, 12 февраля 2018 г.

Rigips rimano 6 30 ár

A megadott ár db termékre vonatkozik! A webshopon feltüntetett árak , bruttó árak (az ÁFA értékét tartalmazzák). Kategória: Gipszek, glettek. Gipszes kézi vakolat kizárólag beltéri felhasználásra, - mm vastagságig. Gipszes alapú ezért a kültéri felhasználása nem lehetséges, azonban régi és új épületek beltéri.


FestékAbc SzerszámAbc LazurAbc BurkolóAbc OtthonAbc.

Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat mint durvább . STYRO-BOND Gipszes beltéri vakolat 3- mm vastagságig. Alkalmazási terület: Gipszes vékonyvakolat sík nedvszívó felületek vakolására.


A SUPER hézagoló anyag gipszkarton lapok hézagolására szolgál. Alkalmas sima fal- és mennyezeti felületek kialakítására beltérben 1- mm. A VARIO hézagoló anyag gipszkarton építőlemezek hézagolására és felületképzésére szolgál.


Rimano gipszes kézi vakolat - mm . Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár ( Raktársöprés akció), mely korlátozott me.

RIGIPS RIMANO VAKOLAT - mm - webshop árajánlata. Rigidur szerkezetek hézagolására is alkalmas. Rigips kézi és gépi vakolatok, glettek. TÁBLÁZAT: Gipsz alapú vakolatok és festôglettek. A Vario hézagoló anyag lapok hézagolására szolgál.


RIMANO RIGIPS beltéri glett és hézagoló gipszek. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó rigips rimano - kategóriába tartozó termékek árait! Az árak változásának jogát fenntartjuk.


Ytong, gipszblokk) vakolására alkalmazható. Nettó ár : Hívjon az árakért ! Az ár tartalmazza a csomagolást is ! Gyárilag előkevert fehér beltéri nagy szilárdságú glettelő vakolat – mm vastagságig. Vízszükséglet: liter vízhez kg gipsz. Kisfilmünkben bemutatjuk a termékcsaládokat, és szakember.


Mint gipszes vékonyvakolat, alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari épületek belső szerkezeteinek beton és falazott szerkezetek . Leave a Reply Cancel reply.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения