пятница, 20 апреля 2018 г.

Egyedi üveg

Kezdőoldal:üveges munkák felméréstől a beépítésig. Egyéni igény szerint, kedvező áron kínáljuk üvegtermékeinket és üvegezési szolgáltatásainkat. Budapest , üvegezés, Tükör, Képkeret, Fürdőszoba tükör, tükör készítés, Képkeretezés.


Az edzett üveg biztonságos jellegét az adja, hogy berobbanáskor tompa élű üvegszilánkokra hullik szét pl: autó oldalüveg, és nem okoz sérülést. Magánszemélyeket, kivitelezőket .

Egyedi üvegtermékek gyártása. Budapest és pest megyében vállal teljes körű üvegezés szolgáltatásokat az Ablak-tól a Zuhanykabin-ig mindent, ami üveg. Az egyszerű üvegtörés javításától a speciális üvegek beszerzéséig mindenben állunk a tisztelt.


Ha szeretne otthonához illő zuhanykabint, ha egyedi méretű zuhanyzóra van szüksége - megtervezzük és elkészítjük zuhanyzójának üveges munkáit! Az Üveg -Konstrukt belsőépítészeti üvegeket gyárt, szállít és épít be. Felső sínes rögzítésű, rozsdamentes acél szerelvényes tolóajtó.


Budapest, SÁBALUX, egyedi méretre készített üveg konyhai fal.

A keret nélküli zuhanykabinok anyaga mm vastag edzett üveg , igény szerint egyedi szín (RAL színskála) és mintaválasztás alapján is készülhetnek. Partnereink egyedi elképzeléseinek megvalósítását -a költséghatékonyság állandó. Az üveg olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel még a legújabb . EGYEDI ÜVEG CSALÁDI és IRODAHÁZBAN akár monumentális méretekben is. Zuhanyajtók, kabinok, paravánok, kádelőtét üvegek , WC blokkok, piszoár elválasztó biztonsági üvegek egyedi méretre gyártása, valamint a hozzátartozó . Zuhanykabinjaink kizárólag mm vastag edzett üvegből készülnek, ezáltal jóval stabilabbak mint az . Az irodába költözés idején egyedi igényeink voltak, ezen igényekre akkor is és azóta is egyedi megoldásokat találtunk közösen. Szabvány és egyedi beltéri ajtók . Az egyedi üvegfalak, üvegkorlátok, zuhanykabinok pont akkorák és pont olyanok, ahogy azt megálmodtad.


Keress bizalommal minket, segítünk! Cégünk Kádparaván, Kádfal, Zuhanyfal, Zuhanykabin készítésével (gyártásával) és beépítésével foglalkozik. Esztétikus, egyedi és biztonságos üveg zuhanykabint szeretne?


Szeretné, ha saját igényei szerint , teljes térkihasználtsággal . Különleges üvegpalack, különleges ajándék. Szublimációs eljárással készült, egyedi grafikával ellátott kerek edzett üveg falióra, db AA elemmel működik.

Akár magadnak, akár szerettednek, főnöködnek, de cégednek is tökéletes választás, ha különleges ajándékot szeretnél. Zuhanykabinok, biztonsági edzett üveg , CNC üvegmegmunkálás, UV nyomtatott. Az általunk gyártott zuhanykabinok egyedi méretben, az Ön igényei szerint . A zsanérok rögzítése üveg -üvegre történik rozsda mentes .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения