вторник, 24 апреля 2018 г.

Festett üveg

A megoldás: színes dekor üveg, festett üveg ! A float üveg kap egy lakk bevonatot, ezáltal a végtermék egy, esztétikus átlátszatlan színes üveg , amely szabvány színben kapható. A szitázás technológiája segíti a festett minták egyenletes és többször. A szitázott, illetve a festett üvegek színválasztéka a RAL színskála alapján választható.


Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben.

Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül . Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Színvonalas dekorációs elem ragasztással könnyen rögzíthető, a. A festett üveg alkalmazható. Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel. Majd az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy.


Nem átlátható, felületen festett üvegek , melyek széles színskálában kaphatók.

Festett üveg (Lacobel, Lacomat, Matelac). Alkalmazhatók például konyhákban a . Egyedi tervezéssel segítünk a . Hogyan varázsolja ragyogó szépséggé környezetét az üveg ? Használjon festett üvegeket, keresse a Lacobel termékcsaládot! DecoCristal festett üveg - Guardian Orosháza Kft. ProIDEA termékinformációs katalógusban. A mai világban, modern gépekkel elvégzett dekorálások ugyanolyan keresett termékek, mint a kézzel festett régi üveg dekorációk.


Muranói festett üveg ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . LAcOBeL és MATeLAc dekORációs üveg. Az üvegfestészet legizgalmasabb pillanatai képekben: megrendelésre készült óriási. A színes üveg falburkolat időtálló, könnyen takarítható, csillogásával és tükröződésével tágítja a teret. Az egyik legmodernebb a színes üveg falburkolat, mely tükröződésével tágítja a teret.


Modern konyhabútorok kategóriában. A zöld üveg repesztőlakkos kezelésével és a fehér festéssel igen látványos hatás érhető el. A Színezett üveg , más néven ólomüveg az 1.

Olyan mint a rendes üveg , viszont színezhető, így az üveg a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения