понедельник, 23 апреля 2018 г.

Műanyag kanava

Műanyag kanava kanava 37xcm. Rugalmas műanyag , hímezhető kanava , képek, díszek,dísztárgyak készítéséhez. Kötőfonal is felhasználható a hímzéshez! Rendeljen magának, vagy ajándékba plasztik kanavát a Kézihímzés kézimunka kellék webáruházból.


Kiváló árakkal várjuk, nézzen be hozzánk!

Ideális hímzett térbeli tárgya . Plastic ( műanyag ) kanava hímzéshez. Plasztik kanava - átlátszó. Tartós hímzések (könyvjelző, dekoráció) készítéséhet alkalmas kanava. A minta mellett körbevágható, nem szöszöl.


Készíthetünk karácsonyi díszeket . A dísztárgyak elkészítéséhez többféle kellékre is szükség van. Például kelleni fog műanyag kanava is a megfelelő tartás eléréséhez.

Könnyű műanyagból készült szabályos lyukosztású háló, mely a hagyományos . Gyönyörű könyvjelzők, hűtőmágnesek, képek készíthetők . A hajlékony pontos lyukú kanaván elsősorban a kezdők gyakorolhatják a gobelin és a keresztöltéseket, . Bújtató szélessége mm fekete. Nagy műanyag bújtató hátizsákok, táskák pántjához. Himzővászon, ideális méret az első próbálkozáshoz a keresztszemes himzéstechnikával. A plastic kanava nem más, mint ennek az anyagnak a műanyag. Anchor Gobelin kanava méteráru - Antik (Barna).


Hozzávalók: - 2gr Bamboolo fonal az Anchor Coatstól. Ezekre az esetekre lehet jó megoldás a műanyag kanava , vagy a perforált papír. Mindkét anyag előre kilukasztott, s könnyen hímezhető.


Hímzővászon ideális méretben keresztszemes hímzéshez kezdők számára vagy kisebb képek készítésére. Jó választás iskolák és szabadidőközpontok . TIPP: Ha kanava műanyag alapanyagot választunk, és erre hímezzük a választott formát, kivághatjuk, és bármire (fára, dobozra, papírzacskóra) . Kód: 1Gyártó: Royal Paris Méret: x 1cm. Kanava cseh hímzővászon - 50cm x 70cm a Hímzés kategóriában, Fehér hímzővászon.

Tű gobelin anyag fehér 60cm x 100cm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения