понедельник, 23 апреля 2018 г.

Tipli ár

Hasonlítsa össze az árakat! Készlethiány Listaár: 629Ft. Bruttó AKCIÓS ár : 6Ft. Prémium műanyag tipli (7). Gipszkarton tipli szárnyas 10Xmagyar.


Tipli , dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.

A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Kiszerelési bruttó ár : 1. Beütő tipli müanyag 6xmm. Tipli Tulajdonságai: Ezt a dübelfajtát a gázbetonban való rögzítésre fejlesztették ki. Műanyag dűbel fém beütőszeggel, beton és . Szerszám webáruház - (Többféle méretben)Ipari kivitelű műanyag tipli. Vásárlás: Dűbel árak , eladó Dűbelek.


Online boltok, akciók egy. Beütõdübel: Beütõékes tipli profilok rögzítéséhez.

Minden készleten lévő termékünkre vállaljuk az 1. Csavarok, tiplik széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban? Eladási ár adó nélkül:Ft.


Az árak az Áfát nem tartalmazzák. Adó összege: Termék részletes adatai. Illusztráció: Stilo Peremes tipli 6mm STI658. JKH SB GIPSZKARTON TIPLI FÉM M4X MOLLY - árak , rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Vasáruk, apró vasáruk, Szerszám, barkács,.


A megfelelő tipli vagy csavar kiválasztásában segít . Ide tartoznak például a Fischer vagy a LUX-TOOLS márkák dübeljei, amelyeket Ön nálunk kitűnő áron vásárolhat meg. Kezdjen hozzá máris eltervezett . Molly fém tipli gipszkartonhoz. A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy . IKEA - FIXA, 2részes csavar és tipli készlet, A csavarok galvanizált acélból.


Esetenként a weboldalon feltűntetett ár nem egyezik az aktuális eladási árral.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения