среда, 11 апреля 2018 г.

Fagyálló fokoló

Mérőműszerek-teszterek Felszerelési. Fagyálló fokoló - optikai. FAGYÁLLÓMÉRŐ OPTIKUS TÖBB FUNKCIÓS Propilén glikol, és etilén glikol fagyáspontját egyaránt jelzi, valamint akkumulátor folyadék mérésére is szolgál. Több módszer is van arra, hogy megtudjuk, fagyálló hűtőfolyadék van-e a. A pumpás fagyállómérő úgy működik nagyjából, mint egy fokoló , .

Könnyen és egyszerűen lehet megmérni hűtőfolyadékok és egyéb . Kiváló optikai műszer gyors és pontos méréshez. Leírás: - precíz kivitel, alu ház - leolvasó skála - akkumulátor sav méréshez, savtöménység mérési . Alkohol fokoló , refraktométer. Ez a készülék kizárólag etilén-glikol ( fagyálló ) folyadék mérésére szolgál. A műszer automatikus hőmérséklet kompenzációt végez . Az optikai és hagyományos fagyálló mérő működését mutatom be ebben a videóban, mellyel jellemzően az etilén.


A tél közeledtével érdemes egy kis időt szentelni annak, hogy autónk megfelelő állapotban legyen, mire.

EGYÉB Optikai fagyálló fokoló csak belső használatra! A fagyálló hűtőfolyadékról egy pár gondolat …. A jármű motorok igénye a fagyálló folyadékkal szemben:. Alkalmas az alábbi féle.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - fagyálló. Ft-os áron webáruházunk Egyéb autószerelő eszközök kategóriájában. Kezdőlap Felszerelések FAGYÁLLÓ FOKOLÓ. YATO professzionális fagyáló fokoló (refrakrométer). Bár magától nem tűnik el a hűtőfolyadékból a fagyálló év közben,.


Contextual translation of fagyálló fokoló into English. Human translations with examples: antifreeze, brake fluids, antifreeze fluids, focolare movement. Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 8Ft - 1-alkalommal volt használatban. Skála: fagyálló folyadék (etilén-glikol, propilén-glikol) fagyáspont, akkumulátorsav . Univerzális refraktométer.


Fokoló árak egy helyen többszáz bolttól.

Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó fagyállómérő kategóriába tartozó termékek árait! Refraktométerrel lehet normálisan leellenőrizni a fagyállót és az ablakmosó folyadékot is. Az ilyen pumpás mérő nem elég pontos, és általában . A glikolos, fagyálló hűtőfolyadék tömeges elterjedése feleslegessé tette ezt a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения