среда, 18 апреля 2018 г.

Körszoknya szabása

Kataporta kreatív, gloknis szoknya. Ha szabás után a derékbőség szűknek bizonyul, még mindig könnyebb picit kivágni belőle, mert fordított esetben már . Az anyagtól függően más és más kinézete lehet a szoknyának. Körszoknyát rendkívül egyszerű varrni, a kezdőknek mindenképp ajánlom az első projektek.


A szabásminta teljes hossza összesen: cm. Felnőtt pólóból trikó, szoknya vagy rövidnadrág készítése.

Szabásminta Rajzolás, Kiszabás, Hétköznapi Viselet, Varrási Tippek, Modellkedés, Varróprojektek, . Ami pedig igazán pörög, az a körszoknya , amiből eddig csak egy volt. A körszoknya az ugye egy kör, aminek a közepén van egy kör alakú lyuk. Mivel a körnek két szimmetriatengelye van, elegendő csak a lila részt átrajzolni szabásmintaként és az anyagon db . Nincs fotóm az általam készített szoknyáról, csak egy ilyen életképet tudok mutatni.


ESETFELVETÉS-MUNKAHELYZET. Egy szabóságnál alkalmazzák, és az a feladata, hogy a megrendelt modellhez szükséges méreteket . Liza azzal állított haza, hogy neki néptáncra térdig érő szoknya kell, ami holnap lesz.

Az övpántot akkor varrjuk rá a derékvonalra, amikor már a szoknya elejét és a hátát az oldalvonalakon. Derékvonal szabása két rétegben szabott övpánttal. DOLLY fantázianévre hallgató, gumis derekú, két oldalán zsebes szoknya szabásmintához tartozó videó.


Akármelyik is a szoknya készítésének célja, mindkettőre tökéletesen. Címkék: szabásminta varrás. Ez egy egyszerű, félkör szoknya , könnyen megszerkeszthetitek ti is.


De praktikus is lehet még a fél szabásminta , ha irányított mintás . A szoknya szabásmintához egy, már elkészített szabásmintát használt Kata, ami speciális körcikk formából állt össze. Gyakori kérdés, hogy megéri-e varrni? Az én válaszom erre egyértelmű IGEN.


Ez a két szoknya összesen 500Ft-ba került, hiszen az anyag métere 490Ft, . Kifejezetten az alakodhoz illő szoknya szabásmintát Te magad is tudsz készíteni. Nézd meg, hogyan készíthetsz szoknya szabásmintát. Nehogy elkapcsoljatok, hogy ez nekem nem fog menni, bonyolult és miegymás . Disney-hercegnőnek, többek között Aurórának, Belle-nek és Annának is körszoknya szabású a ruhája, mert szép az esése, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения