пятница, 27 апреля 2018 г.

Térkő 8 cm

Termék megnevezés, Színek, Bruttó Listaár, Me. Solido a robusztus és funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések.


A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. A HÁGÓ térkő fő ismérve a fogazott oldalkialakítás. Ennek köszönhetően ezek a térkövek erősen kapaszkodnak egymásba, nagy .

Frühwald Behaton térkő cm. Semmelrock appia antica nem anitkolt kombi lávavörös cm. Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz. Barabás Gerecse Standard térkő cm.


SOLIDO térkő : robusztus, funkcionális térkő. A HASÁB térkő könnyen fektethető, a színek keverésével változatos. Kérem, kérjen ajánlatot a járulékos költségek pontos meghatározása miatt! Figyelem a 6-os és a 8-as kövek eltérő befoglaló .

A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek . Természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő. Lerakáskor természetes hatást sugárzó burkolat alakítható ki régi és új környezetben. Esztétikus, gazdaságos, környezetbarát térkő burkolatok. A hullámtérkő a klasszikus térkövek egyike. Tartós és kopásálló, könnyen lerakható térkő.


A kialakítás horizontálisan és vertikálisan is stabilabbá teszi a burkolatot, ennek a kétirányú kapcsolódásnak köszönhetően . Amennyiben olyan kültéri burkolatra vágyik, amely nagy tömegű járműveket, ki-be parkoló autók szeszélyes mozgását, sőt akár . A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Térkő , gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. GARDENIT EXTRA, SÉTÁNYGRANULÁTUM -20MM SÁRGA.


Egyedi színigények külön megrendelésre. Romanico (szürke, antracit, barna, barna mix). A BIZTOS KÖTÉS: Duplakötésű térkő :Parkolók, ipari telephelyek burkolata. Leier CASTRUM gesztenye 5.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения