вторник, 20 октября 2015 г.

Aranyfüst ragasztása

Melegen ragyogó aranyfényt . A metálfólia ragasztó alkalmazható fa, gipsz, üveg, porcelán, fém alapú tárgyak, keretek metálfóliával történő bevonására. FIMO metálfólia, aranyfüst lakk, schellack aranyozáshoz ml. Egy vizes, enyves alapú, bólusz-rétegre helyezzük az aranyfüst lapokat, és achátkővel polírozzuk.


Olajaranyozást, itt matt felületet kapunk.

Az emberiség történetének kezdetétől vannak feljegyzések az aranyról: a Biblia, . A hónap színe rovatunkhoz kapcsolódóan ezentúl már minden színnel egy kicsit külön, kicsit másként is foglalkozunk. Nézzük, mit kell tudni június hónap . Homokkal fújt betűk aranyozása füstarannyal. Aki tudja, csinálja utánam!


A „ ragasztó tökéletesen rögzíti így a. Deco Metal aranyfüst fóliázáshoz alapanyagok és eszközök széles választékban a Kézimunkázók Boltja webáruházban.

Alaposan mossátok le a vázát mosószerrel vagy . Deco-Metal aranyfüst fóliához ragasztó. Választékunkban megtalálhatóak többek között az akril festékek, üvegfestékek, decoupage technika kellékei, szalvéták, rízspapírok, ragasztók , lakkok, . A bóluszrétegre került végül az aranyfüst , azaz a rendkívül vékonyra kalapált. Pálma-fa Expressz) ragasztót is. Tároló kapacitás ( aranyfüst kondenzátor). DULUX EASYCARE 5L ARANYFÜST DISZPERZIÓS FALFESTÉK.


Az aranyfüstöt olyan felületre simították, ahová alõzõleg valamilyen. Hozzávalók: ○ üvegtálak ○ aranyfüst fólia imitáció (Masserini), ○ ragasztó az aranyfüst fóliához (Masserini – Missione üvegre), ○ színezett . Erre a felületre kerülhet majd rá a karátos arany lap vagy más néven aranyfüst. Az ezüstözött részek hasonlóképpen készülnek, csak a poliment alapnál . School Art iskolai kenőfejes ragasztó , áttetsző, g. Kelep csőrös tubusban - 60ml.


Fustfolia-ragaszto Tárolt változat Füstfólia ragasztó, Vizes alapú, lassan száradó ragasztó füstfólia és füstfólia pehely felragasztásához. A díszítendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük .

Hiányzó: aranyfüst Füstfóliák – Anniesloan. Vigyük fel az aranyozó ragasztót a lealapozott felületre és hagyjuk száradni. Helyezzük el a ragadós felületen az aranyfüstöt , metál fólia pelyheket, stb.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения