пятница, 23 октября 2015 г.

Cellkolor ár

CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ zománcfesték. Jól tapadó időjárásálló képességű selyemfényű zománcfesték. Hasonlítsa össze az árakat! ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.


Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó cellkolor kategóriába tartozó termékek árait! Fémre, fára alkalmas, tartós védelmet biztosító, nagy tapadóképességű, jól fedő, rugalmas, időjárásálló festék. Többek között ablakok és ajtók frissítő felújítása esetén remekül alkalmazható zománcfesték. Magasfényű változatban is megvásárolható webshopunkban. Koppintson duplán a nagyításhoz.


FestékAbc SzerszámAbc LazurAbc BurkolóAbc OtthonAbc. Cellkolor selyemfényű zománcfesték (25l) Polifarbe. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott. A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . A Poli-Farbe CellKolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfesték sokoldalú segítség ha fal-, fa- vagy.


Időjárás álló képességű selyemfényű zománcfesték. Az oldalon feltüntetett árak a webáruház termékeire vonatkoznak! Kül- és beltéri faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, . Találja meg a legjobb árat , ajánlatot!


A Velencei tó térségében a legnagyobb áruválasztékkal várjuk Önt, legyen szó egy apró javításhoz szükséges anyagokról vagy egy teljes házfelújításról. CikkszáKészlet információ: Lista ár : 087Ft. Kültérre két réteg felhordása szükséges.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения